PR CUAET
-
Куает нема, туристична віза на загальних підставах. Треба було подаватися до 15 липня 23 року
-
Доброго дня, чи хтось має досвід подачі на PR по даній програмі? Або можливо хтось подовжив Work permit по даній програмі?
-
Если co-applicant делает фотографию в Украине, в каком виде вы подаете эту цифровую версию? Делают отдельно распечатку с необходимой информацией которая сзади фото должно быть от фотостудии или просто сканируете то что фотостудия напишет сзади напечатаных фотографий?
-
Можливо якось можна прискорити отримання PR?
-
Продовження OWP - то реально було б круто. Бо буде час змінити роботу й напрацювати певний час по ній, змінити провінцію, трохи вивчити іншу мову - французьку, пройти якісь курси.
-
Дякую, зрозумів
-
Отримати PR для себе, а потім вже через діючі на той момент програми привезти батьків.
-
Тоже интерисовал этот вопрос. На сайте у них написано money order. Но пишут что можно в консульстве дебитовой заплвтить. Кто недавно подавал документы в консульстве, вы как платили?
-
Що мені в такому випадку можна зробити?
-
Поняла, спасибо.
-
Я це знаю,але батьки тоді були не готові..
-
@OstapBosak @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz Yana Bohdana Lypovyk мігр конс%
-
Дякую, гарного дня!
-
Все подробности здесь: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/works.html
-
Які підстави повинні бути?
-
Як це виглядає,напишіть будь ласка?
-
Перевезить батьків наприклад у Німеччину, безкоштовне житло +450 евро на дорослу людину, поки Ви отримаєте PR
-
Ускорить - только если вы подадитесь напрямую по экспресс энтри, без провинциальных программ.
-
Нажаль... Є програми за якими не довго, наприклад express entry, ця ж Гуманітарка (якщо для неї є підстави)...
-
Привіт! Чи маєте інформацію, скільки років вона ще буде дійсна? Бо програма була пілотна на термін 5 років, а коли її впровадили, я так і не знайшла. У 22 по ній вже подавалися начебто. Тож програму можуть ось-ось закрити.
12 Jan 2024, 17:45
72962/446439
5 minutes ago