PR CUAET
-
Зразумив, дякую за відповідь 😊
-
Дякую
-
Хтось подавався тут по квебецькій it/ai програмі?
-
-
-
-
К тому же когда суд принял позитивное решение иммиграционный офис подал апелляцию. То есть это все не просто так!
-
Донька має ворк перміт, по якому вчиться в школі, тому не бачу сенсу робити їй стаді перміт на один рік, бо для вступу цей стаді перміт не підходить
-
Не знаю, ну думаю, медичний центр вимагає це від Голландців, оскільки надіслали голландський сайт база даних. Я перебуваю у Голландії зараз.
-
тобто, 3 місяці, а не 4. Це чудово!
-
Напишіть будь ласка, коли зловити слот? Єдмонтон, Альберта
-
Добрий день🤗 Поділіться, скільки часу у вас зайняла процедура евалюаціі? ( з моменту подачі до Іміджевого центру і моменту отримання від WES?) Дякую 😇
-
Люди говорять , що о 5 вечора Особисто зловив в обід 🤷♂️. То було в кінці листопада і на січень
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, у мене паспорт до 28 травня, подовжити зможу його не раніше 28 березня як я розумію (за 2 місяці), а подача на подовження ворк перміту по куєт до 31 березня, як тут десь було у групі. Чи вірно я зрозумів, що мені потрібно буде за декілька днів встигнути подовжити паспорт та потім встигнути заяву на подовження заповнити? Чи є можливість подовжити ворк перміт і після 31 березня? Може хтось раніше подовжував паспорт ніж за 2 місяці? Дякую!
-
То правильний підхід по життю. Завжди має бути план Б, В і Г
-
На початку лютого були в Едмонтоні, робили паспорти. При нас прийшов хлопець з таким самим питанням. Вони подивилися і відповіли, що паспорт в них, ще треба десь півтора тижні, бо їм треба відкрити паспорт і зареєструвати його в системі. Коли були всередині, то в них там на підлозі купа ящиків з листами. Я так розумію там і паспорта і довідки про несудимість. Листами займається одна людина, яка також займається відповідями на питання у віконечку. Оскільки українці люблять запитувати про всяке, то за пів дня поки ми там були, вона відкрила пару листів