PR CUAET
-
Добре. Ми чекаємо запит на військовий квиток). Шкодуємо, що одразу не додали хоч і не було його у списку обов’язкових документів
-
поки є український паспорт ще й Д Л Ш П
-
Тримайте нас в курсі, що далі послідує за цим:)
-
www.ourcommons.ca/documentviewer/en/44-1/PACP/meeting-89/evidence
-
Pathfinders писали про 30%
-
Підкажіть будьласка яка гілка, бо. Думала ця...
-
Перед тим як кудись їхати, може бути доцільніше дізнатись про квоти та швидкість їх наповнення, бо квоти є в кожній програмі. Може виявитись що вигідніше залишитись в Альберті та дочекатись нової програми і бути першими подавшимися
-
Уточніть будь ласка, ви отримали на пошту чи в особистому кабінеті? Ми теж 28-го подавалися. Чекаємо 😊
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, хто в курсі до скільки волонтери залишаються в аеропорту Галіфакса?
-
На пошту повідомлення про оновлення в аплікації. Сам лист вже в кабінеті
-
Доброго ранку. Хтось отримав повідомлення на прикінці січня та до сьогодні повідомлення про прибуття паспорту до консульства В Торонто? Вже місяць,як виготовили і тиша..напевно треба замовляти DHL..
-
А чого 0% шанс? Це ж 500+ балів CRS, в 2023 general draws були на менше 500
-
А что придумывать? Продлить WP и все - статус легальный.
-
Згоден! Вже прораховую всі можливі варіанти поки є можливості
-
Я з батьками, але мені ще нема 18
-
Ми не знаємо, не хочемо ризикувати, тут взагалі продовження це чисто удача
-
Там теж квоти, наприклад щомісяця беруть 2000-3000 з найкращим crs, і по найгіршому з цих 3000 вираховується прохідний бал в конкретній вибірки
-
І без квот?
-
В express entry general draws всіх беруть. Я сам в такий попав в 2023, 496 був cutoff score
-
Треба ще дивитись чи ваша професія попадає в те draws. Бо на скільки я зрозумів навіть маючи максимальний бал це не гарантує 100% проходження
12 Jan 2024, 17:45
73073/432109
4 minutes ago