PR CUAET
-
якщо буде потрібно - буде дозапит від офіцера. дітям на нові стаді ми подавали старі дані мед огляду - пройшло.
-
Нет, если вы прожили пять лет в Канаде, то не нужно сдавать английский, не нужен опыт работы подтверждение, приходите в иммиграционный офис и в тот же день вам выдают ПР кард, который там они сами заранее подготовят без вашего участия
-
Якщо Ви при подачі показували що вони за межами Канади, то прийде лист у якому будуть вказані строки у які їм потрібно заїхати. І як я розумію e-copr вони отримують на кордоні
-
З цього мейлу отримала відповідь
-
ukrconstoronto@gmail.com
-
Тут такая струтура работает как кумовство Если твой брат, сестра и тд отслужил перед Канадой на коленях и получил пр😮💨 То значит что они тебя грубо говоря как рекомендуют, что ты тоже такой законопослушный классный работающий гражданин который будет платить налоги как и родственники которые отработали свое
-
Та ну то такесобі...
-
Та я хотіла дізнатися інформацію не по черзі. Мені потрібно довідку підтвердження громадянства для дитини замовити і трохи не зрозуміла по одному документу.
-
Если долго будет на паузе это плюс, многие покинут Альберту, а другие не заедут
-
І дали посилання на FAQ
-
Сорі, загалало
-
Я отримала відповідь, що консульство не є адміністратором черги. Адміністратор черги-міністерство закордонних справ.
-
Поживемо побачимо) інакше я не розумію в чому користь для Канади програми для українців хто має родичів тут. Оскільки по АОС то хоч мають обовʼязково працювати і таким чином сплачувати податки, а для інших працюй не працює маєш брата канадійця, то маєш ПР. Не хочу нікого образити, але якесь тоді не дуже правильне відсіювання як на мене.
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login спробуйте залінкувати тут, якщо вийде, принаймні буде видно, що вона є. І там можна буде перевірити яка інформація у вас вказана в особистих даних
-
А если жили в нескольких странах временно? То только одну выбираешь? 😄
-
Так в добавок они ещё выдадут ПР той страны откуда вы подавались, где временно жили до приезда в Канаду
-
Category та Sub-category правильно обираєте?
-
Дякую!
-
Дякую
-
Не, citizenship, ещё через месяц)))
12 Jan 2024, 17:45
73222/431151
3 minutes ago