PR CUAET
-
в Консульство. Йдіть на сайт свого консульства в Канаді. Там все розписано з доставкою за свої кошти до Консульства. Про яку вам написали
-
підкажіть , пасспорт зак. в квітні, як краще чекати за міс . до закінчення чи їхать в консульство і заказувати новий , адже всерівно хочу біометричний зробити
-
Не розумію запитання. Якщо у нього є близькі родичі,по новій програмі може і без батьків,якщо є брат,сестра, баьа,дідо. Якщо ні ,по загальних програмах . Умови залежать від програм
-
Перепрошую, але наскільки «нереальні» черги? Збираюся на дня летіти в Торонто заради цих довідок, хочу бути готовою
-
Звоните в визовый центр, пишите в кризис форму
-
З бакалавром та сама історія?
-
В цьому чаті є окрема гілка присвячена Атлантичній програмі
-
Особисто у мене немає
-
Доброго дня, всім! Дуже сподіваюсь на чиюсь допомогу. Я так зрозумів не так багато людей зіштовхнулися з такою ситуацією, як у мене 😕
-
З України агенство?
-
Ви можете замовити паспорт і сплатити доставку, буде швидше, та подасте на перміт
-
ви запитали дуже ємкі питання, та ще й три штуки в одному посту. Та ще й бажаєте відразу про всі програми PR почути....На все це тут є окремі гілки. Йдіть в ці гілки та вивчайте свої теми та пишіть там свої конкретні питання - там багато інформації. t.me/prcuaet/19036/44773 t.me/prcuaet/19036/44773 t.me/prcuaet/5/43270
-
Повна
-
Привіт а яка довідка потрібна коротка чи повна хто зна підкажете дякую
-
Добрый день, подскажите пожалуйста,если основной заявитель - мой муж, у меня есть ребенок от первого брака ( отец лишён родительских прав), при по даче на визу указывали,как приемный ребенок, но на pr в перечне документов, есть документы об усыновление, которых у нас нет, сыграет ли это роль, если указать приемный ребенок, но не прикреплять документы об усыновлении?
-
Якщо для АОС - найпростіше евалюювати атестат
-
срок закінчення прийняття із середини Канади по CUAET аплікацій до 31.03.2024 - виник до 15.07.2023. Запис на новий паспорт "не через 2 місяця" - є тільки у Торонто. Там записують на наступний тиждень. Запис у Едмонтон та Оттаву - в січня буде тільки на березень-квітень.
-
Хорошие балы
-
Доброго дня,підкажіть будь ласочка Можливо хтось стикався з такою ж ситуацією Подались на сайті WES Відправили заявку на Enic з прикріпленим дипломом магістра 2015 р. на двох мовах англ/укр ,але відповідь така : вони не можуть прийняти даний диплом для обробки ,тому що печатка не мокра та не живий підпис ,так як місяцем раніше змінились стандарти зразків диплому і тепер потрібно замовляти дублікат Як і що потрібно робити в такому випадку? Дякую
-
1. Записатись в консульство в Едмонтоні або Торонто, або в посольство в Оттаві Вся інформація про паспорти є на сайтах консульств/посольства 2. Можете загуглити “alberta pr” і перше посилання буде на оф сайт Альберти 3. WES найпопулярніша організація, мабуть. На сторінці програм для подачі на пр розписані всі організації через які можна підтвердити диплом
12 Jan 2024, 17:45
7326/474652
4 days ago