PR CUAET
-
Якщо ви попадаєте в ЕЕ то немає значення чи по FSW чи по CEC. Головне щоб вас вибрали по загалним балам або по спец категоріях
-
От я скачала Адоб акробат 10 з офіційного сайту і він не встановлюється
-
63201? У нас OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream
-
Так. Щоб встановити адоб акробат 10 треба мати віндовс вище ніж windows 10
-
Так
-
Все підходить
-
Там написано адоб акробат 10 і вище
-
Може. Вже перевірила, для віндовс 10 написано тільки Adobe acrobat DC і ще якийсь там з буквами.. Не уявляю що тепер робити. Ноутбук у нас один та все це переустановлювати не вміємо…
-
Ще питання хто знає: скільки часу роблять візу дитині на основі WP батьків?
-
Такого не може бути
-
Я маю наувазі, розкажіть як ?) Бо я ще зелена в тому.
-
Я робила витяг довідки, відправляла поштою до консульства, також поштою вони мені прислали назад.
-
Можна поштою
-
Доброго дня! Чи потрібно ловити слот щоб запросити довідку про несудимість? Бо на сайті пише ніби можна відправити заяву, копію паспорта до них поштою, чи хтось робив так?
-
Знаю, що можна DHL доставку замовити. Мені не терміново, тож чекаю поки що. Я ще 11 і 23 січня замовляла паспорти, всі дитячі, всі вже надруковані і лежать не ідуть поки що )
-
В минулому році було 4 вибірки
-
І як зловили?)
-
Добрый день, такой вопрос: считается ли зарубежный опыт работы при подаче на PR по скилд воркер? Или нужен именно год работы в Канаде?
-
В цій програмі вибірка по балам Це провінційна програма Онтаріо
-
Доброго дня. Маю питання з приводу медичного огляду. Ми проходили медичний огляд для зняття обмежень з WP, але в аплікацію для PR його не додавали. То маю питання, чи варто додавати його через кризову форму зараз чи його IRCC автоматично підтягне, як підтягнуло для зняття обмежень з WP? Дуже дякую за допомогу та відповіді.
12 Jan 2024, 17:45
73294/431111
less than a minute ago