PR CUAET
-
Такого не може бути
-
Я маю наувазі, розкажіть як ?) Бо я ще зелена в тому.
-
Я робила витяг довідки, відправляла поштою до консульства, також поштою вони мені прислали назад.
-
Можна поштою
-
Доброго дня! Чи потрібно ловити слот щоб запросити довідку про несудимість? Бо на сайті пише ніби можна відправити заяву, копію паспорта до них поштою, чи хтось робив так?
-
Знаю, що можна DHL доставку замовити. Мені не терміново, тож чекаю поки що. Я ще 11 і 23 січня замовляла паспорти, всі дитячі, всі вже надруковані і лежать не ідуть поки що )
-
В минулому році було 4 вибірки
-
І як зловили?)
-
Добрый день, такой вопрос: считается ли зарубежный опыт работы при подаче на PR по скилд воркер? Или нужен именно год работы в Канаде?
-
В цій програмі вибірка по балам Це провінційна програма Онтаріо
-
Доброго дня. Маю питання з приводу медичного огляду. Ми проходили медичний огляд для зняття обмежень з WP, але в аплікацію для PR його не додавали. То маю питання, чи варто додавати його через кризову форму зараз чи його IRCC автоматично підтягне, як підтягнуло для зняття обмежень з WP? Дуже дякую за допомогу та відповіді.
-
Я ловила слот 4 мес )
-
Якщо в них є фізичне місце праці, і зареєстрована корпорація в АЛьберті, то де знаходиться головний офіс не важливо
-
Спробую 🙏
-
На подовження можно прийти без попереднього запису, але за умови, що залишилось меньше ніж два місяці до закінчення терміну дії паспорту
-
Нажміть те що я написав і по ідеї ті пункти стануть опціональні
-
Навіть коли заходжу в нову пусту форму і намагаюсь поставити саме в тій графі з адресом місто і провінцію то не дає.. всі інші пункти ставляться норм
-
Еммм. Я туди не дивилась. Гляну на компі пізніше
-
Ні, там обрано стоїть new work permit (роблю все по відео інструкції)
-
Apply for work permit with same employer?
12 Jan 2024, 17:45
73303/431151
3 minutes ago