PR CUAET
-
Доброго дня. Маю питання з приводу медичного огляду. Ми проходили медичний огляд для зняття обмежень з WP, але в аплікацію для PR його не додавали. То маю питання, чи варто додавати його через кризову форму зараз чи його IRCC автоматично підтягне, як підтягнуло для зняття обмежень з WP? Дуже дякую за допомогу та відповіді.
-
Я ловила слот 4 мес )
-
Якщо в них є фізичне місце праці, і зареєстрована корпорація в АЛьберті, то де знаходиться головний офіс не важливо
-
Спробую 🙏
-
На подовження можно прийти без попереднього запису, але за умови, що залишилось меньше ніж два місяці до закінчення терміну дії паспорту
-
Нажміть те що я написав і по ідеї ті пункти стануть опціональні
-
Навіть коли заходжу в нову пусту форму і намагаюсь поставити саме в тій графі з адресом місто і провінцію то не дає.. всі інші пункти ставляться норм
-
Еммм. Я туди не дивилась. Гляну на компі пізніше
-
Ні, там обрано стоїть new work permit (роблю все по відео інструкції)
-
Apply for work permit with same employer?
-
А що у вас в самому верху вибрано
-
В ньому і заповнила. Але помилки видає, списки не випадають .. тому тут і питала , думала що у мене не та версія
-
Зрозуміло дякую! Будемо працювати!
-
Аа, все, я зрозуміла що версія Adobe DC Це ще вище ніж 10, от у мене стоїть саме DC. Але чомусь от така проблема з самою формою всередині 🤔
-
Ну скачайте DC і відкривайте
-
Ну тоді то буде нижче тір і не буде права на відкритий ворк перміт для сімʼї, так пояснив консультант
-
У Вас також background check in proces?
-
Єдине що вас тормозить, це здобути рік досвіду по цьому НОК щоб виставити його як основний в ЕЕ, все решта не важливо
-
Ні, там тільки 65202 і 94141 Попросіть роботодавця написати якийсь з цих ноків 🤷♂️
-
1 Завдання було "Ви купили у магазині пральний порошок та він не виправ плями на футболці, ви пишете лист менеджеру" - Опишіть продукт який ви купили, розкажіть яка сама проблема була, запропонуйте рішення. 2 Завдання було "Керівництво початкової школи проводить опитування серед батьків стосовно того який додатковий кружок відкрити - Опція А - виконання домашнього завдання та Опція Б - витвір мистецтв на кшталт малювання та скульптур" - Виберіть опцію та розкажіть чому саме вибрали цей варіант. Здавав тест у цю субботу, готуйтеся морально, здав усе за 2.5 години)
12 Jan 2024, 17:45
73313/431087
about a minute ago