PR CUAET
-
А що у вас в самому верху вибрано
-
В ньому і заповнила. Але помилки видає, списки не випадають .. тому тут і питала , думала що у мене не та версія
-
Зрозуміло дякую! Будемо працювати!
-
Аа, все, я зрозуміла що версія Adobe DC Це ще вище ніж 10, от у мене стоїть саме DC. Але чомусь от така проблема з самою формою всередині 🤔
-
Ну скачайте DC і відкривайте
-
Ну тоді то буде нижче тір і не буде права на відкритий ворк перміт для сімʼї, так пояснив консультант
-
У Вас також background check in proces?
-
Єдине що вас тормозить, це здобути рік досвіду по цьому НОК щоб виставити його як основний в ЕЕ, все решта не важливо
-
Ні, там тільки 65202 і 94141 Попросіть роботодавця написати якийсь з цих ноків 🤷♂️
-
1 Завдання було "Ви купили у магазині пральний порошок та він не виправ плями на футболці, ви пишете лист менеджеру" - Опишіть продукт який ви купили, розкажіть яка сама проблема була, запропонуйте рішення. 2 Завдання було "Керівництво початкової школи проводить опитування серед батьків стосовно того який додатковий кружок відкрити - Опція А - виконання домашнього завдання та Опція Б - витвір мистецтв на кшталт малювання та скульптур" - Виберіть опцію та розкажіть чому саме вибрали цей варіант. Здавав тест у цю субботу, готуйтеся морально, здав усе за 2.5 години)
-
Можна зразу. Але у вас в ЕЕ основний НОК має бути однаковий з тим який в Альберті. Відповідно треба мати мінімум 1 рік досвіду за останні 10 років, будь де в світі
-
Рівно до напаки. Гуманітарна дає ПР, але під час розгляду не дає можливість продовжити статус
-
Теоретично скільки завгодно. Але зловживати не рекомендую
-
Бережу здоровля) є певні проблеми з ним
-
Так у вас 2 роки немає вибірок по вашій програмі )) а по ін деманд ви б уже з пр були
-
З такими балами ще надійніше попрацювати пів року інсталятором вікон наприклад (така робота переважно всюди є), і пройти з 425 ))) Я не дивно
-
Тобто щось не так у було у основному питанні, якщо батьки досі в Україні і вони не можуть податися на PR, то їм і не прийде лист-запит про підтвердження фактичної адреси....
-
Бекграунд чек изменится в самом конце. Фактически вместе с decision.
-
З довідкою в іншу гілку. Не треба слот ловити. Все поштою.
-
В мене 495 зараз. Тож цей варіант не такий вже поганий.
12 Jan 2024, 17:45
73323/430360
about a minute ago