PR CUAET
-
Зараз приходять AOR тим хто подавався 20 листопада. Трошки почекайте. Можна також по трекеру дивитися
-
Як ловити слоти?не розумію скажіть будьласка???
-
Последние аппликации время ожидания аор увеличилось до 90 дней
-
Так, буває раніше, ми отримали через 3 міс також, але вже 2 тиждень нема запиту на біометрію🫠
-
Не думаю
-
Для цієї програми треба LMIA, куаетщики не можуть просто так податися, треба перейти на закритий ворк перміт і відпрацювати рік.
-
Я не бачив інформацію про взагалі будь-які квоти щодо цієї програми. Якщо ви бачили цю інформацію - поділіться.
-
Якщо це LMIA то 100 відсотків так, також можна другому з подружжя оформити стаді наскільки я пам'ятаю, але якщо знайдете відповідь на питання чи можливо це зробити другому з подружжя після 31 березня по куает якщо у одного відкритий, то дайте знати будь ласка)
-
Ми всі фотки робили з телефону за 0$, головне щоб згідно вимог які наведені в полі для аплоаду файлу, отримали copr, зараз вже пластик очікуємо, ніякі штампи на зворотній стороні не потрібні
-
Просто думала, що якщо дитині можна, то може й дружині також? 🙈
-
була
-
На фоні закритого ворк перміту чоловіка - може. На фоні відкритого - я ще не до кінця розібралася. Що пан Остап @OstapBosak порадить?
-
Я вже ловлю їх три місяці,і безрезультатно,в мене закінчується вп,віза,і паспорт відповідно,і що робити не знаю,просто нема слів
-
Вірю що було потрібно у 2018.Просто питаю про скріншот. 2018 і 2024 трохи різні дати і умови.
-
Я читала не потрібно
-
У нас AOR був ще 6.11
-
Чому має бути закритий ворк перміт якщо ти уже в Канаді? У мене зняті обмеження я маю 30 годин в тиждень на pay roll хіба цього не достатньо?
-
Дякую.
-
Просто форма 5710 завантажується лише одна а як завантажити всі не знаю як зробити
-
Я по цій програмі приїхала в 2018, знаю з свого досвіду цю програму від а до я, ПР отримала 2 тижні тому тільки.
12 Jan 2024, 17:45
73407/437308
16 minutes ago