PR CUAET
-
Вітаю, скажіть і ви будь ласка чи була зарахована медицина до цього листа? Дякую
-
Дайте будь ласка і мені посилання на відео
-
Спасибо большое ❤️
-
Наразі є новини про відкриття по hospitality & tourism- 1 березня 2024 Ніц про логістику не казали Проте раджу подивитися in demand nocs і спробувати інші активні програми , в тому числі category based EE - transport category
-
Вітаю, можливо хтось знає чи потрібно додавати документи про тимчасовий захист у Європі і який саме статуc перебування у країні ставити ? “visitor” ?
-
Так, якщо ви хочете щоб вони отримали пр
-
Вам на пошту має прийти лист у якому ви повинні натиснути підтвердження активації акк Я не памʼятаю чи там буде просто посилання по якому ви маєте перейти чи код який ви повинні ввести
-
Підскажіть будь-ласка canada experience class по express entry це федеральна програма? Її же не можуть відмінити чи призупинити?
-
Дякую
-
Сколько можно нести этот бред, ну затычка в каждой дырке, честное слово. Во всех других странах слоты есть! Здесь проблема существовала и ранее, люди годами слоты ловят, какой тебе закон, блин?!
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка , хто робив довідку про не судимість з Чехії? Якщо в Едмонтоні немає чеського посольства , то треба їхати в інше місто чи провінцію , де є? Можливо якось онлайн це зробити ? (( поділіться досвідом , хто як робив будь ласка 🙏можно в приват
-
Skilled Worker With Existing Work Permit
-
Я відправив чорно-білі і все норм
-
Відправив 13/01, а тільки сьогодні 19/02 отримав
-
Вы ошибаетесь. Нет слотов только из-за ажиотажного спроса мужчин на паспорт. После закона они будут обходить 10 дорогой посольства, особенно те кто речку переплыл
-
Треба додавати приписне та ЛоЕ з поясненням чому не служили, диплом про освіту навряд чи потрібен але посилання на закон з відстрочкою буде корисним
-
Малоймовірно що зупинка буде в найближче, але так, зупинити можуть будь-яку програму, і так СЕС це одна з федеральних програм
-
Возможно появятся слоты, но с законом это не связано. Сейчас просто столько жалоб идёт, что им просто придется принимать меры.
-
Можуть звісно. Але так, це федеральна прогама, квот там близько 100 тис
12 Jan 2024, 17:45
73455/430484
17 minutes ago