PR CUAET
-
Доброго дня! Є таке питання: У мене є друг у Туреччині, Українець, він пізно вирішив мігрувати в канаду вже після закриття куает. Я знаю що можна якщо маєш візітор чи туристичну візу приїхати в Канаду до 31 березня і отримати ворк перміт. Візи у нього нема. Питання - як можна максимально швидко зробити візу до канади зараз?
-
Тобто чи можна за допомогою цього сертифікату підняти бали на ЕЕ?
-
Доброго дня, чи Cetificate of qualification для ЕЕ повинен бути для того самого NOC по якому досвід робити, чи не обов'язково?
-
Я писала візітор про Польщу. Бо якщо запросять доказ прихистку, то по суті ніякого документа нема в нас про прихисток в Польщі. Теж не знаю чи це вірно
-
Доброго дня, в посвідченні написано що ви звільнені від служби?
-
Тоді тут непевно треба справку перекладати чи що вам видали
-
Как этот несвязный поток мыслей разобрать🙈. Ажиотаж=нерасширение штата😂😂😂😂 Такую чушь надо додуматься сморозить. Дотрепалась до того что наплыв украинцев ни причём персонал посольства виноват. Есть такая наука причинно следственные связи Кстати электронная очередь через дию появилась в том году до этого небыло. Если год не можешь поймать слот то это потому что злая и невезучая. Сотни людей слоты поймали в том числе у кого паспорта не заканчивались
-
Отже достатньо тільки тимчасового посвідчення де буде вказано що ви саме звільнені від служби
-
В нас таке саме, але не написано що звільнений, просто рядовий чомусь.
-
Підкажіть будь ласка, як швидко зараз можна зробити візитор візу? Мій друг вирішив зараз їхати до Канади, але не подався по куает. Чи може вінвстигнути зробити візитор візу та прилетіти сюди до 31 березня і отримати ворк перміт?
-
Це вже офіційна інформація. Був анонс. Але деталі опублікують 1 березня.
-
Це додає впевненості в реальності спіймати слот 😊 В якому консульстві подавалися?
-
Я посмотрела видео. Там касательно тех случаев, когда первый work permit был выдан меньше чем на 3 года и паспорт не успевают сделать. Тогда до 31 марта можно продлить. А можно ли попытаться продлить wp, если он изначально уже был выдан на 3 года и паспорт пока новый не получен? Я так поняла из статьи Остапа, что ещё дополнительно на 3 года нельзя wp продлить...
-
Хто переводив з cibs на польський рахунок? Хто закрив рахунок онлайн в cibs?,з європи?
-
Канада в деталях на ютубе. Одно из последних видео
-
Найдите на ютуб канал Канада в деталях. Одно из последних видео
-
Можна і я в особисті напишу?)
-
Дякую. Буду ловити 😊
-
Ребята, подскажите пожалуйста, если подаваться по новой программе по туризму мне но мы с парнем живем вместе меньше года, он сможет потом податься на ПР как common law partner после того как я получу ПР или как? Буду благодарна за ответ!!! 🙏🥹
-
Друзів, привіт. Хто знає, що робити з такою проблемою?
12 Jan 2024, 17:45
73500/426393
15 minutes ago