PR CUAET
-
Я посмотрела видео. Там касательно тех случаев, когда первый work permit был выдан меньше чем на 3 года и паспорт не успевают сделать. Тогда до 31 марта можно продлить. А можно ли попытаться продлить wp, если он изначально уже был выдан на 3 года и паспорт пока новый не получен? Я так поняла из статьи Остапа, что ещё дополнительно на 3 года нельзя wp продлить...
-
Хто переводив з cibs на польський рахунок? Хто закрив рахунок онлайн в cibs?,з європи?
-
Канада в деталях на ютубе. Одно из последних видео
-
Найдите на ютуб канал Канада в деталях. Одно из последних видео
-
Можна і я в особисті напишу?)
-
Дякую. Буду ловити 😊
-
Ребята, подскажите пожалуйста, если подаваться по новой программе по туризму мне но мы с парнем живем вместе меньше года, он сможет потом податься на ПР как common law partner после того как я получу ПР или как? Буду благодарна за ответ!!! 🙏🥹
-
Друзів, привіт. Хто знає, що робити з такою проблемою?
-
Так! Зараз вони трохи вийшли з графіку, раніше викладали слоти о 19 годині, і в перші секунди розбирали. Краще навіть сказати в першу ж секунду в січні-лютому. Торонто.
-
Візу не роблять на основі wp батьків. SP та VP роблять на основі wp батьків. А потім вже роблять візу на основі отриманого sp або vp
-
Чи треба щось міняти при отриманні COPR окрім SIN?наприклад, health card чи driver's license
-
Може спробувати, але навряд чи встигне до 31 березня.
-
Маєте подаватися на ПР одночасно (ви - головний аплікант і вказуєте його, як common law partner). Додаєте докази, що ви common law partners. Якщо офіцер вам повірить - то ви одночасно отримаєте ПР. Якщо не повірить, може не отримати не лише він, а й ви також.
-
Пишіть
-
Вот да Мне это и было интересно Если я в номинацию его укажу Они будут прям проверять что мы год прожили или нет? Я слышала что на номинацию они не сильно интересуются супругом/сожителем А на федеральном все документы запрашивают
-
Візитор це і є туристична
-
Йому ж будь яка віза фактично підійде? І візитор, і туристична?
-
Це трохи не про це, вони питають чому строкову службу не служили. Тоді я думаю єдиний варіант це прикріпити документи які є та ЛоЕ
-
Доказати що не служив нічим крім дат навчання та роботи
-
Номинацию вы получаете сами На федеральный этап подадитесь когда будет год отношений с доказательствами Получите оба пр
12 Jan 2024, 17:45
73512/435407
2 minutes ago