PR CUAET
-
Так! Зараз вони трохи вийшли з графіку, раніше викладали слоти о 19 годині, і в перші секунди розбирали. Краще навіть сказати в першу ж секунду в січні-лютому. Торонто.
-
Візу не роблять на основі wp батьків. SP та VP роблять на основі wp батьків. А потім вже роблять візу на основі отриманого sp або vp
-
Чи треба щось міняти при отриманні COPR окрім SIN?наприклад, health card чи driver's license
-
Може спробувати, але навряд чи встигне до 31 березня.
-
Маєте подаватися на ПР одночасно (ви - головний аплікант і вказуєте його, як common law partner). Додаєте докази, що ви common law partners. Якщо офіцер вам повірить - то ви одночасно отримаєте ПР. Якщо не повірить, може не отримати не лише він, а й ви також.
-
Пишіть
-
Вот да Мне это и было интересно Если я в номинацию его укажу Они будут прям проверять что мы год прожили или нет? Я слышала что на номинацию они не сильно интересуются супругом/сожителем А на федеральном все документы запрашивают
-
Візитор це і є туристична
-
Йому ж будь яка віза фактично підійде? І візитор, і туристична?
-
Це трохи не про це, вони питають чому строкову службу не служили. Тоді я думаю єдиний варіант це прикріпити документи які є та ЛоЕ
-
Доказати що не служив нічим крім дат навчання та роботи
-
Номинацию вы получаете сами На федеральный этап подадитесь когда будет год отношений с доказательствами Получите оба пр
-
Тимчасове посвідчення, написано рядовий і пройти медкомісію у 2022 треба було
-
Если подамся на пр до официального года вместе то мы все равно не считаемся коммон да? И еще вопрос, если я получу пр первее и он потом может получить пр только через спонсорскую визу да?
-
Это давно было?
-
супер. тобто якщо він зараз бігом зробить візу, і встигне прилетіти до 31 березня то він отримає ворк перміт і все буде схоже як у нас куаетчиків?
-
Питання ще в тому, чи всім приходить цей запит і коли?
-
Я також вибачаюсь, так програма нова, але Остап імміграційний консультант, отже працював з випадками на подачу PR. Тому і запитала. Таке враження, що деякі люди сидять на цьому форумі і чекають питань людей, які у відчаї і не знають що робити. А от вам треба настрочити їдкий коментар. Не знаєте чіткої відповіді, проходьте повз.
-
8.02.24- ecopr; 13.02.24 - прийшли картки
-
Тут немає таких вимог! Може колись так було
12 Jan 2024, 17:45
73520/429668
less than a minute ago