PR CUAET
-
@OstapBosak Is the dependant accompanying you? як відповісти якщо дитина зараз навчається в іншій країні, але PR теж буде отримувати? Дякую!
-
от можете порівняти оцінки аелтс-селпіп. Спеціально до селпіп після аелтс не готувалась, переглянула структуру, пройшла 1 моктест з лісенінга та рідінга.
-
До 21 року з батьками
-
update: прийшли результати
-
Super. Таки обновили квоты. Поздравляю
-
Зайдіть на сайт консульства України або в Торонто, або в Оттаві і там є чіткі інструкції куди, що та скільки. Також тут у чаті це писали вже мільйон разів)
-
В Оттаві чи Торонто? І треба платити збір або додавати щось до конверту?
-
Таке питання,якщо у чоловіка паспорт дійсний а в жінки закінчився і продлили ще на 5 років штампом,чи можуть вони податись на pr,чи жінці потрібно виготовляти новий паспорт ?
-
відправляєте у консльство, вам видадуть англійською вже
-
У нас тоже отличное начало года. Сейчас получили номинацию 🥳🥳🥳подали доки 22 октября.
-
Доброго дня! Як можна завірити витяг про несудимість з дії?
-
Всім вітання! Ми живемо в м.Калгарі,Альберта. Підкажіть,будь ласка,хто знає: 1.Куди звертатись і що потрібно робити,щоб оформити новий закордонний паспорт мені і дитині 11 років (бо скоро закінчується термін дії обох паспортів)? 2.Що потрібно робити (які кроки) ,щоб податися на PR (по якій програмі краще)? Чи де можна отримати всю інформацію про правила подачі на PR в Альберті? 3.Де і як правильно підтверджувати диплом (евалюація,здається,називається) для подачі на PR (у мене - український диплом лікаря терапевта, у чоловіка - єгипетсько-канадський диплом інженера)? Подаватись на PR буде чоловік. Буду всім вдячна за інформацію!
-
@annaliuklian
-
Хронологія окремо по програмі family reunification тут myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Готує youtu.be/c77UfhvRIZQ?si=ltnsAEuYu1fRMg7n
-
Дякую
-
Так, вам прийде запит на біометрію, а ви самостійно записуєтесь в зручний вам центр
-
Тобто в будь-якому візовому центрі за аналогією як здавали на CUAET?
-
Можна, в цій програмі нема жодних вимог щодо роботи
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
Post 7355 of 400483
7 minutes ago