PR CUAET
-
Країна тут ні до чого, бо рішення приймають офіцери у офісах онлайн і це може бути офіцер у будь якої країни і в більшості це в Канаді та Лондоні. На офіційному сайті IRCC вказано середній срок розгляду по візам по громадянам і по візам українцям за кордоном вказано срок більш 400 днів. Це розгляд. А потім ще треба візу вкліяти.
-
Если податься на визу сейчас и каким-то чудом даже ее получить и приехать до 31 марта - то разрешение на работу все равно не положено. Разрешение на работу выдается до 31 марта тем, кто подавался на визу до июля 2023 года.
-
Она бессрочная, если не возвращались в Украину, но если ей будет около года, могут попросить новую. Все зависит от офицера. И без дии ждать будете долго
-
Батьки наразі тут. Але відлітають у кінці лютого. Того і запитую: якщо поїдуть, на 3-4 місяці, бо є в них справи, чи встигнуть повернутися. Відбитки вже здали тиждень тому
-
Я би вказала навчання у школі
-
Підскажіть будь ласка , Зараз заповнюємо форму на продовження візитор для дитини , є така графа в формі 5708е - треба вказати деталі роботи за останні 10 років , нічого не розумію , бо форму заповнюємо від імені дитини 12 років , про яку роботу йдеться не розумію , чи потрібно вказати від імені батьків ?
-
Сказал а говори б. То что ты признал что ажиотаж вызван наплывом людей уже хорошо. То что знаешь законы экономики тоже уже хорошо в отличие от Тани. Про увеличение персонала сначала ответь на вопрос почему во всем мире увеличили а в Канаде нет?
-
Там є таблиця з датами і кількістю.
-
А як часто healt care професії відбирають ? Так вже знайшла свою
-
Переконайтеся що ваша робота підходить www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-eligibility#jumplinks-4
-
Так, але якщо людина дуже хоче в Канаду - чому б і ні. Це також може бути хороший варіант для подальшої імміграції
-
Візітор-LMIA-закритий вп це працюючий варіант і багато хто так робить Але того роботодавця з lmia треба ще знайти
-
Гортайте вниз, в межах 350, але обирають мало www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
До кінця лютого наступного року він може встигнути отримати візу і приїхати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/visit-to-work.html
-
Де це написано. Шукаю і не можу знайти.
-
Я ваше питання не зрозумів
-
Я не розумію для чого писати жінці якщо вона некомпетентна зараз в цій програмі.
-
Дякую.майже рік…
-
В квітні 2023
12 Jan 2024, 17:45
73600/445548
6 minutes ago