PR CUAET
-
Компания должна быть зарегистрирована в НС и не менее 2-х лет( в которой вы должны отработать)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можемо ми з дівчиною разом відправити документи на заяву про відсутність судимостей в Україні якщо ми ще не розписані але живемо разом більше року?
-
Треба мати такий ворк перміт щоб подаватися через цю програму.
-
Буду благодарна за ответ
-
Да, где их нужно искать?
-
Хватит трепать вокруг да около. РТебе ТРЕТИЙ РАЗ задали один и тот же вопрос. И ты третий раз ерзаешь на стуле как в детском саду. Запомни не в состоянии формулировать мысли и отстаивать их не начинай😂
-
Та зараз теж так - це не програма для украінців. Українці куаетівці просто не підпадаються під цю програму. Тільки якщо перейти на інший ворк перміт.
-
Підкажіть мене цікавить питання про здачу тесту з англійської мови ( як та де відбувається цей тест ) скільки він дійсний та т.і Місто Вінніпег
-
Пишет , что нет дат постоянно ((
-
Эдмонтон 17-00 Торонто 19-00
-
Дякую ☺️
-
Go.mfa.gov.ua Выбираем Канаду и авторизуемся
-
Так, щоб вам їх надіслали назад
-
Я каждый день захожу😩
-
Дякую!
-
Если хочется посмотреть как выглядят даты можно открыть Австрию там есть слоты сейчас
-
Ні. Кожна особа повинна подавати пакет документів окремо, так вказано на сайті посольства.
-
Это нормально. Потому что даты появляются ровно в указанное время и разбираются за 30 секунд.
-
Добрый день, кто собирается делать справку о несудимости с Гваделупы? Предлагаю как то объединяться или может кто знает людей, которые делают эти справки?
-
Ви маєте на увазі менші за А4? Для самої довідки?
12 Jan 2024, 17:45
73650/445547
13 minutes ago