PR CUAET
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, если я сделаю себе загранпаспорт, смогу ли я вписать в него своих детей? Кто-то так уже делал?
-
Мені дуже подобається цей колледж!!! В них і co-op є, що дуже важливо
-
так звісно
-
Та на федеральном этапе будет год как вместе живем, поэтому тут это не обязательно)
-
Можна вам в особисті кілька питань зробити щодо вступу?
-
Верно. В данном случае проще будет расписаться
-
Так, простіше, напевно, візу зробити в штати, чим дочекатись нормальну вивалку слот і скористатись послугами в Канаді(((
-
Нет, не сможет вы должны жить минимум 1 год в гражданском браке и доказать это, переписками, фото, документами об аренде
-
Доброго дня,підкажіть чи можу я продовжити VR для дитини на основі мого WP,якщо його паспорт закінчуються в 2025 році.А на новий ніяк не можу записатися? Дякую.
-
Ну, все правильно пишете Але якраз кеагівер програма тільки для кеагіверів. Це закритий ворк перміт. Українці зі своїми візами/пермітами туди не вписуються.
-
Дякую велике
-
Така ж історія, тільки платите вже, записуйтесь на 2026р, і потрібно весь час чєкати вільні / доступні / зʼявившись слоти Така історія (
-
Довше строку паспорта не дадуть
-
Знайомий восени теж казав, що півтора роки, але отримав за півтора місяці. ВИдно, там вибірка інакша. Або пощастила.
-
Вони можуть довідку покласти в звичайний конверт, не обовʼязково підбирати великий для паперів А4
-
Сподіваюсь, що не потрібно буде.. мені тут math 30-1 оцінюють в 85%, я десь 10 якраз і мав по моєму
-
А ви знаете скільки чекати на запис на співбесіду візи США? 🤪
-
Мав теж математика мабуть потрібна. Чула в youtube що якщо в атестаті 10 і більше то не потрібно. Я як раз маю таку оцінку, але нажаль ця інфо нічим не підтверджена
-
Сможет. Если Вы успеете получить пр до октября и подать его документы. А вообще даже сейчас в ожидании своего пр Вы можете его добавить в свой файл.
-
Ви отримали CORP or eCORP?
12 Jan 2024, 17:45
73708/446531
5 minutes ago