PR CUAET
-
Если в первую минуту не было то значит играем на следующий день
-
Скажіть будь ласка Як продовжити дитині visitor якщо висить уже моя заявка WP ?
-
Эдмонтон не было (
-
Запис онлайн у консульства був завжди. Це не "новація" 2023 року. Новація була тільки у введені при запису електронного підпису у листопаду 2023, а до цього записуватися міг хто завгодно скільки завгодно та торгував записами.
-
Як довго ловите?
-
Я уточнювала, вона не відповіла на моє уточнення
-
Я здавала. В залежності від того, який вам скор потрібен. Початкові тести легкі, далі важчі, більшості важчий ріден. Мені важче лисенин
-
Вибачте, а де це така інформація офіційна вказана, що треба кожні 2 тижні? Чи це щось специфічне? (бо це якось безглуздо, а якщо людина просто у відпустку їздила) Офіційно якщо більше 6 місяців, то треба вказувати, ще й довідку звідти про не судимість.
-
Ні, ще далеко до того. Спочатку потрібні паспорти, щоб подаватись на ПР. А я вже змучилась з цими слотами, тому бачу вихід тільки летіти в Україну
-
А какой смысл? Они ввели эчергу чтобы не было драк в консульстве. 6 человек у каждого номерок. А там где живая очередь в консульстве там скандалы и разборки
-
Це не так. Виїжджайте як вам потрібно. Ви ж зараз не в статусі очікування рішення по PR?
-
як сказати... краще для чого? Ну, виїхали ви там на 3-4 тижні, і на що це впливає? Ні на що!
-
Выезжал 5 раз уже. Не знаю насчёт имиграционного консультанта. Но я не вижу нарушений. Если ты беженец то тогда есть запрет
-
Підкажіть, хто вже забирав новий паспорт у консульстві? 1. Що потрібно мати при собі, щоб його забрати? 2. Чи можу я забрати паспорт свій і своєї дружини? Якщо так, то що для її паспорта потрібно?
-
це сумно(((
-
Лисенин для мене важчий, а в селпип він важче ніж у айлетс. Інші завдання у мене ок
-
В мене дитина в моєму паспорті, а так не можна
-
Не обов'язково. Це віза, яка дозволяє декілька разів в'їхати до Канади, а не один раз
-
А скільки років має бути в запасі в паспорті щоб подаватись на пр ?
-
На візі немає слова "куает"
12 Jan 2024, 17:45
73762/469301
25 minutes ago