PR CUAET
-
Сказали що в минулому році коли вже набрали всі потоки то за місяць до початку навчання сказали раптом що українці в цьому році вчаться за ціною громадян. Чи буде так в цьому році вони не знають. Тож вступати треба як інтернешнал а там по ситуації
-
Нам так радила імміграційний консультант. Я сьогодні шукаю цілий день інфо про це. Бо по факту, там написано « add all the adresses where you have lived these 10 years” . Але ж ми канікули вказуємо окремо в тревел відділі. Але я питаю у знайомих, вони в адресах вказували адреси гтелей.
-
@OstapBosak Підкажіть будь-ласка, стосовно даного формулювання в публікації "Продовження дозволу на роботу для українців понад 3 роки дозволених CUAET:міфи і закон": "Таким чином, до 31-го Березня 2024-го року українці мають право безоплатно податися на нові імміграційні документи якщо,...... ....або вони потребують зняти обмеження з діючого дозволу на роботу...." (ось це речення в мене викликає питання) WP вже були видані на 3 роки мені і чоловіку, але обмеження ми з них щє не зняли. Хочемо зняти. В даному випадку, коли подамося на зняття обмежень, дати будуть повністю новими і знову на 3 роки? Дякую.
-
Дякую. Чи можу я перепитати, чи ви подавались по ЕЕ чи працюєте в цій сфері?
-
Дуже логічно звучить. Я так в зробила, домашню адресу а потім з березня 22 польська адреса. Канікулами не заморочувалася, навітт не прийшло в голову
-
Не треба плутати подорожі та адреси де жили. Наскільки я розумію треба вказувати адреси де ви тимчасово жили а не були як турист але важко визначити чи 3-4 місяці це тимчасово або турист. Я б не вказував відпустку, але вказував б якщо це було кілька місяців тимчасового захисту
-
Чекаю поки