PR CUAET
-
Oleksandr підкажіть, через скільки днів після медицини чи біометрії у вас запросили воєнний дослать?
-
Подався на номінацію по OiD 14го грудня. Тиша пока... Хтось отримував номінацію і як довго чекав?
-
Есть тут кто-то, кто подавался в 20 числах ноября и уже получил AOR?
-
Конечно НЕ указывать. Это обучение, не служба Если спросят почему не служил - там и укажете обучение как причину
-
Для іміграції ні
-
@OstapBosak доброго дня. Підкажіть будь ласка.Дитина з України виїхала в 17 років, син. Зараз 18. Подається зараз разом з батьками на pr по AOS. На нього можуть щось запросити чи ні?Військовий Квиток або якусь довідку?
-
Це не значить якщо щось якійсь бал не добрався а середній норм ..наприклад є середній бал 5 , то це просто для нас?
-
Ок, дуже дякую, почитаю))
-
А я вот такое видела: Не знаю, может они конечно потом все равно просят пересдать медицину
-
Дякую
-
Ні. Написано що документи прийняті, більше не треба
-
Почитайте у відповідній гілці, там декілька днів назад було обговорення. Якщо є документи то їх прикладати як доказ, якщо немає то писати пояснювальний лист.
-
Лист від працедавця
-
Призовний вік з 18 років, не думаю. Але це тільки мої припущення, можливо пан Остап підкаже. Напишіть це питання у відповідній гілці і відмітьте його
-
Добрий вечір , а якими документами підтверджували ?
-
Дуже дякую, і не підкажите чи їм підходить просто пояснення чому немає наприклад? Чи треба офіційні документи прикладати?🙈
-
А якщо це дитина, наприклад?З України виїхала в 17 років. Зараз 18. Подається зараз разом з батьками на pr. На нього можуть щось запросити чи ні?
-
Для ПР это ничего не значит, это иногда для работы или обучения может быть полезным.
-
А может кто-нибудь закрепить это?
-
Дуже дякую❤️🙏
12 Jan 2024, 17:45
7388/429575
8 minutes ago