PR CUAET
-
Так, такі довідки роблять. Я питаю стосовно дітей, які народилися від іноземця в Україні
-
Можливо, в неї дитина народилася не в Україні? Тоді, звісно, потрібно було одразу оформлювати. Якщо у вас в Україні - то така заявка при народженні не вимагається. У нас ніхто не вимагав (донька народилася в Україні, а батько на той час просто ще не був громадянином)
-
Мені написала дівчина, яка зверталася в консульство, в Торонто, і їй відмовили. Опиралися на те, що вона по народженні дітей навіть не подала заявку на підтвердження.
-
Може хтось підкаже, чи хтось подавався, на Early Childhood Education Assistant по якій програмі можна буде подаватися, по Express Entry?
-
я вже думаю, може то людині набрехали? Або людський фактор спрацював, тому і відмовили
-
я сама в шоці від учора. То ловила все слоти на паспорт, а тепер не знаю, що робити. Понаписувала купу листів у всі консульства і тепер чекаю, що напишуть мені
-
Мені в свій час, коли жили за кордоном, і знадобилася ця довідка, то в Посольстві (це було в Азії, а саме, в посольстві України в Індії) сказали, що вони можуть довідку таку мені надати, але це займе тривалий час. Може, навіть, півроку. То ми тоді поїхали в Україну і оформили там за місяць (бо нам терміни по оформленню паспорта не дозволяли вже чекати)
-
Кто. Имеет видео как заполнять на студенческое разрешение? 🙏
-
Освіта може бути іншого профілю. Тому і постало питання
-
ні, в неї діти народилися в Україні. І в консульстві Торонто їй відмовили
-
На якій ви стадії?
-
А створювати новий аккаунт СRA треба бо старий не працює?
-
Подала документи чекаю біометрії мабуть