PR CUAET
-
Друзі, можливо хтось стикався з даною проблемою?
-
є питання по письмовому завданні номер 2. Минулого разу я готувалась по книжці, а зараз по сайту офіційному(купила курс). Так от, в другому завданні у вас може бути складна ситуація і 2 вирішення. Наприклад - Ваш бос пропонує вам варіант роботи 1 і варіант роботи 2, треба обрати варіант і описати чому. Питання полягає в тому, що на онлайн курсах я побачила формат де ми пишемо відповідь як лист "Hi Daniel, Thanks for asking my opinion ..." в книжці не було вказано, що треба відповідати як листом. Знову ж таки, це завдання 1, а не 2, як правильно?
-
Підкажить будь ласка, може хтось так вже робив. Я хочу полетіти в Європу та оформити новий паспорт через «Паспортний сервіс», там дозволяют залишати старий паспорт, тільки якщо ти напишеш заяву, але вони його анулюють «шляхом пробиття отворів в машинозчитувальний зоні». Зможу я повернутись до Канади з таким, анульованим паспортом? Чи може краще сказати що в мене вкрали старий? Дякую.
-
Хочу посилатися на закон в моєму LoE, але не можу знайти версію англійською мовою
-
Підкажіть хтось, будь ласка, на якому сайті можна подивитися закони України про військову службу англійською?
-
Якщо без багажу, то ціни можна піймати досить непогану.
-
РОЗГЛЯДАЮ БУДЬ-ЯКІ ВАРІАНТИ Планую переїзд з Торонто в Галіфакс 17 березня. Шукаю кімнату (можна навіть тимчасове місце, хоча б місяць). В Канаді вже 9 місяців. Я з Одеси, шкідливих звичок не маю. Зі мною кіт, також одесит 😂