PR CUAET
-
Да но воркпермит я могу поверить потому что это просто пакет документов. А иммиграция это рассмотрение кейса. Например визу когда рассматривают то офицер заполняет специальный листок с комментариями. А иммиграция ещё серьёзней. Номинацию когда присылают то она подписана офицером
-
чого не можна? В моєму паспорті також діти вписані і ніхто навіть слова не сказав, коли летіла до Канади. Тим паче, в умовах військового стану дозволяється вписувати дитину у паспорт одного з батьків
-
Доброго дня. Підкажіть, а де можна дізнатися прохідні бали з останніх виборок Canadien Experience class?
-
Я повністю згодна з вами. У листі є табличка яка показує що використовують штучний інтелект майже по всім програмах і іміграція також. Тож я і дивуюсь чому той інтелект такий не ефективний 🤭він може додаткової роботи їм надає перевірити все після нього, ось і затримки усюди
-
Вас пропустили чи повернули? На якому пункті проходили, якщо не секрет?
-
Рискну предположить что ИИ не более чем делает пречек и ищет грубые несоответствия. Потому что здесь неоднократно упоминали что разные офисы с разной скоростью продвигают аппликации. Хотя компьютеры у них одинаковые. Самые длинные этапы это ожидание аор и портал 1. По несколько месяцев ни человек ни ИИ не может рассматривать так долго.
-
Підкажіть будь-ласка, чи треба робити переклад усіх сторінок військового квитка, чи тільки тих, де є відмітки? І тоді, якщо додавати цей документ до заявки, скан оригіналу всіх сторінок без пропуску чи тільки заповнених? Дякую.
-
@OstapBosak Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, якщо працюю в садочку в Альберті, маю досвід більше 12міс, здала Селпіп на 8+, підтвердила українську освіту та отримала Левел 3, чи можу я подаватись на ПР по даній програмі? Дякую.
-
Можливо звучить смішно, але я все таки подумав що це може бути непоганий варіант. Хотів би тільки уточнити, чи не потрібно буде і в цьому випадку чекати рік щоб отримати основний нок по інсталяції вікон, чи їм буде просто достатньо пів року що я працюю по новій спеціальності без привʼязки до мого минулого? Дякую