PR CUAET
-
Доброго вечора.Допоможіть будь ласка розібратися, що робити у такому випадку.WES вимагає ці документи,але на жаль після закінчення навчання я не отримував їх,і Інформаційно-іміджевому центр (ENIC Україна)уже як місяця 2 тому надіслав їм усі документи які тільки були у мене в наявності.Звязувався із Wes, через службу підтримки,пробував пояснити ситуацію,причини чекати.Півтори місяця пройшло,і нічого....Щиро дякую усім за допомогу.
-
Ви зараз паспорт не продовжите. Його продовжують не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення. А ворк перміт/візітор рекорд ви зможете продовжити дитині і після 31 березня на основі перміту одного з батьків. Візу потім вже зробите, маючи новий візітор рекордс/стаді перміт.
-
Кажуть, що формат листа не потрібно використовувати. Бо це як опитування і ви просто пишете свою думку, як маленьке есе. Вступ, два абзаци і заключення
-
Скажіть будь ласка, а якщо мені вдасться зробити тут в Канаді дитині новий паспорт (зараз немає, дитина вписана в мій і заїхала по моєму паспорту в Канаду, на перміті номер мого паспорту і віза в ньому ж). То при вильоті звідси, можна буде вилітати по новому пустому паспорту? Чи треба перед вильотом робити новий перміт буде?? За умови що виліт назавжди і назад сюди нам не треба буде 🙏🙏🙏
-
Подскажите, пожалуйста, на каком сайте можно пробовать записаться сделать паспорт ребенку ?
-
А в Канаде ?
-
Кто знает или может кто тоже ждет паспорт,через сколько паспорта привозят в Эдмонтон? Т.к на сайте написано,что он уже готов,но пока не доставлен
-
Благодарю
-
Спасибо.В среднем от готовности до доставки сколько примерно недель/месяцев?
-
Можу допомогти, якщо потрібно- звертайтесь.
-
Отримала у січні за 10 днів.