Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Соболь
    wrote on last edited by
    Підкажіть ,будь ласка. Я прожила в Канаді 2 роки без виїзду. А зараз ( вже другий місяць) кожний тиждень з понеділка по четвер я в США на медичних курсах, а на вихідні повертаюсь додому в Торонто. ПИТАННЯ: як я повинна відповідати на питання: КОЛИ БУВ ОСТАННІЙ заїзд в Канаду. Дякую за можливість відповісти
    1 Reply Last reply
    0
  • t186002409T Offline
    t186002409T Offline
    Andrew Shandabyla
    wrote on last edited by
    Добрый день. Подскажите, пожалуйста, есть ли начальные онлайн курсы по французскому для куаетовцов в БС/Ванкувере? Онлайн или лично. Хочу попробовать добрать баллы.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo
    wrote on last edited by
    Питання: працюю віддалено з іншої провінції на роботодавця з НюБрансвік. Якщо роботодавецю затвердять designation і зробить endorsement то чи зможу я подаватися по AIP? Teer 1
    1 Reply Last reply
    0
  • t383526343T Offline
    t383526343T Offline
    Anna Shcherbinina, Kyiv, Ukraine
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, вы прикладывали новый загранпаспорт для продления? Мы ещё только собираемся делать медосмотр, у ребёнка wp на 2 года, но у него есть второй загранпаспорт. Думаю, можно ли приложить сразу новый паспорт или нужно оба в этом случае. Тогда в каком поле можно оставить комментарий с просьбой сделать wp именно по новому паспорту?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна Marjana
    wrote on last edited by
    Добрий день.Підкажіть будь ласка. У дитини віза visitor до червня 2024 року. Чи можна у травні прибути в Канаду чи не буде проблем , питань ? Чи впустять у країну?
    1 Reply Last reply
    0
  • t609025842T Offline
    t609025842T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Лист це завдання один Завдання номер 2 - це відповідь на опитування, опитування це означає анонімна відповідь Тобто при написанні ви говорите лише вашу думку і чому так без посилання на імена і тд Тобто писати дорогий … і прощання не треба Просто пишемо Я думаю варіант а краще підходить до цієї ситуації бо 1. 2. 3. Дякую, що дали можливість висловити мою думку або це була моя думка, але я прийму будь який результат, дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000145353T Offline
    t1000145353T Offline
    Inna Baluta
    wrote on last edited by
    Вітаю ! Дайте, будь ласка, посилання на ветку з Гуманітарної програми
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Друга цифра ноку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталия Черкун
    wrote on last edited by
    Підскажіть, будь ласка, хто знає! Якщо після одержання Ворк Перміту в 2022 році, і через півтора року була вимушена виїхати з Канади, зараз повертаюсь назад, але змінилась адреса проживання в Канаді, мені потрібно замінити Ворк Перміт? Якщо так, то чи можливо це зробити в аеропорту? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана Табунчик
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, в мене видаєш наступну помилку при реєстрації, що я повинна змінити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Батьки їхатимуть з України та по приїзду хочуть відразу подвтися на ПР за прошрамою для українців. Який механізм подання довідки про несудимість з України? Вони отримують в Україні оригінал. Чи потрібно його апостилювати? Чи можливо зробити переклад в Україні задля економії коштів? Виходячи з того, що читаю на сайті IRCC, апостиль не потрібен, переклад повинен бути у сертифікованого в тій країні перекладача.чи достатньо буде перекладу, завіреного печаткою бюро перекладів з афідавітом? Аналогічне питання по перекладу інших документів. @OstapBosak Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Світлана
    wrote on last edited by
    Доброго дня, чи могли б Ви допомогти. У мене є віза в Канаду до 26го року, так як дія паспорту до 26го року, у мене є ще один паспорт до 32го року. У березні буду летіли в Канаду, щоб отримати ворк перміт і працювати в Канаді, якщо я покажу офіцеру два паспорти, щоб мені все ж таки ворк перміт дали не до 26го року, а на три роки (на другий паспорт), яка є ймовірність що так зроблять?
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/2427
    1 Reply Last reply
    0
  • t523776357T Offline
    t523776357T Offline
    吉 Anna
    wrote on last edited by
    Доброго дня.Підкажіть чи зніме Манітоба бали якщо жінка мала досвід роботи в іншій провінції,а подається чоловік у якого досвід тільки в Манітобі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    У вас UCI номер ваш вже в аплікації? (Якщо це ЕЕ чи ЕЕ ПНП) І треба щоб пройшло 24 год після цього
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Вам треба підтвердження тільки найвищого ступеня освіти диплом бакалавра і додаток до нього
    1 Reply Last reply
    0
  • t287232795T Offline
    t287232795T Offline
    Oleksandr Koloshynskyi
    wrote on last edited by
    Менше двох тижнів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана Табунчик
    wrote on last edited by
    Вже в аплікації, але в нас non EE
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ви можете прибути в Канаду до закінчення візи. Інша справа - що тоді вже не даватимуть відкритий ворк перміт/візитор рекорд/стаді перміт за програмою CUAET (після 31 березня)
    1 Reply Last reply
    0
  • t395092636T Offline
    t395092636T Offline
    Vlad Zhelezniak
    wrote on last edited by
    (я не консультант) Из того, что я прочитал за последние годы - важно последнее пересечение границы, не важно с какой целью и какой страной. Люди, у кого профессия связана с этим - жутко мучаются заполняя все анкеты на иммиграцию со всеми путешествиями за последние годы.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags