PR CUAET
-
Доброго дня.Якщо замовити в українській конторі довідку про відсутність судимості,перекласти та поставити апостиль-вона підійде для подачі на ПР?(..це буде швидше ніж з консульства)
-
По всім програмам треба підтвердити свою фізичну присутність в Канаді, якщо ви подавались на ПР як інлендер. Це відбувається на етапі отримання імейлу portal. Тобто прийняття позитивного рішення по вашому кейсу. В аутлендерів такого етапу нема, їм іде паспорт реквест на вклейку візи.
-
В групах для мам вашої місцевості.
-
Дякую величезне.
-
Де таких роботодавців шукати?
-
Ви знаєте, було таке питання вже в чаті, і Остап відповідав що можна тоді вказувати скорочено, але я точно не пам’ятаю як саме. Спробуйте пошуком пошукати або можливо десь на canadavisa також було таке питання.
-
Так між роботодавцем і вами! Плюс має бути офіційно.
-
@OstapBosak Підкажіть, будь ласка, якщо навчався на трак драйвера в іншій провінції. Чи зніме за це 100 балів Манітоба? Чи під навчанням розуміються лише коледжі/університети і т.д.?
-
Вы какой имеете ввиду Паспорт загран Или паспорт гражданина ?
-
Дякую
-
Нет Поэтому я и уточнил
-
А разве внутренний паспорт гражданина уже можно сделать тут?
-
Це я розумію, але хіба на паспортному контролі не перевіряють документи типу ворк перміт, візі то рекорд і взагалі штамп вильоту в Канаду? Якщо просто пустий паспорт.ю і номер паспорта на перміті буде інший хіба це не проблема?
-
Я вибачаюсь. Було сообщение девушка казала що працює в нерухомості. Можете написати мені в лічку? Не жожу знайти ваше сообщение. Дякую.
-
Самостійно не вийшло. Я дзвонила на гарячу лінію і там покроково допомогли.
-
Так
-
eCOPR
-
Чи можна подаватися на продовження перміту, якщо в дії вже світиться новий паспорт?
-
Дякую!
-
Доброго дня, хто може допомогти з еволюцією диплома, не безкоштовно…пишіть в пп!
12 Jan 2024, 17:45
74216/453700
5 minutes ago