PR CUAET
-
Вибачте
-
Не плутайте людей , вони ітак заплутані
-
Це по AOS, яка вже не приймає і навряд цей нок буде навіть якщо відкриється . Це інша програма
-
І роздруковані довідки з дії і це все я так розумію.дякую за пояснення)гарного вам дня
-
По термінах: без витягу з дії подавались в Едмонтон в кінці жовтня, отримали довідку вчора.
-
Якщо ви подали вчасно до закінчення перміту - то ви знаходитеся у статусі очікування . Тобто, поки ви не отримали відмову чи новий документ, ваш статус по попередньому перміту продовжує дію не зважаючи, що сам перміт закінчився . Можете ще подати дітей на візіторрекодс, або/та воркперміт (якщо більш 14 років). Всі ці документи можно мати одночасно. Якийсь з них прийде першим, може ті, що на новий статус прийдуть раніше .
-
Наступний раз 1 січня 25 року на 10 хвилин
-
І в цьому році вона вже відкривалася
-
Мені консультант написав , що не підходить і dayhome , це теж інший нок . Я так розумію, що це більше як няня або доглядальник для дитини. А ще він написав, що ця програма відкривається на 10 хвилин в січні кожного року і наповнюється миттєво . Так що будувати свою імміграцію на цій програмі , може, не найкраща ідея
-
Ви написали дуже мало вхідної інформації для оцінки кейсу. Якщо хочете отримати відповідь тут то напишіть більше вхідних даних ( провінція, робота Ваша/чоловіка, діти, можливо хвороби і тд і тп). Якщо не хочете ділитися деталями Вашого кейсу в групі, то брати консультацію і спілкуватися один на один з імміграційним консультантом
-
Доброго дня. Які документи потрібні для підтвердження досвіду в Європі?
-
Але все одно , як би там не було, будувати свій пр на призрачних 10 хвилинах якось таке…
-
Я вчора читала програму, там написано, в домі роботодавця або в своєму домі
-
Ще я маю питання але не впевнений що тут будуть знати мені на сайті апостіль юа вислали документи я а їх не бачу і не розумію як я маю їх відкрити. Вони написали(для того щоб побачити цей файл виберіть дію переглянути документи із переліку доступних дій )я не розумію де знайти ці доступні дії.дякую