PR CUAET
-
Вітаю! Хтось звертався до психолога за заключення? Це нормальна ціна $450 чи може хтось робив дешевше? Дякую
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, я вперше чую про IMM5546, чи цей запит приходить для всіх програм чи лише, до прикладу, для провінційних або лише EE? Дякую
-
Привіт! Можете перевірити по тайм коду. Я готувалась по цим матеріалам і отримала 12 з слухання і 9 з читання Сприйняття читання як на мене залежить від того чи знайома вам тема хоч трішки. Бо у мене наприклад було що останній текст розумію хоча б суть і уже з неї можна спиратись на те що не знаєш А бувало що взагалі не розуміла через те що і в житті не розуміюсь на цих питаннях ( про хімію попадався текст вгадувала 😂)
-
Не хочу вмешиваться конечно, но если даже и хорошая работа, но не подходит на ПР по Альберте то можно податься по ЭЭ если 496 баллов набирается. Иначе, WP закончится и все равно уволят
-
Будьте обережні, Остап вище писав, що бажано, щоб нині проблем психологічних уже не було (принаймні я так зрозуміла). 😊
-
Celpip не такий страшний як здається Я переживала дуже А отримала набагато вищий результат ніж очікувала І вам того бажаю!
-
Господа, если поехать в другую страну за оформлением паспорта, будут ли спрашивать про наличие документов доя постоянного проживания там? Какая вообще практика на этот счёт?
-
Подскажите, тоже пришёл дозапрос... у нас есть припесное что снят с учета, они хотят ещё нотариально заверенно перевод ?!? 🙈 выехал муж в январе 22.
-
Там вказано, що 6 місяців. Але поки нема інформації по НОКам
-
Ох, з хімією в мене результат був би 0,5 😄 дякую за відповідь) просто я готуюсь за цими відео, але чогось закрались сумніви щодо їх якості. Буду продовжувати)
-
Дякую. Цінна інформація ℹ️
-
Господа, посоветуйте переводчиков с Украины, чтобы их перевод подходил для Канады. И нужен ли апостиль на документы делать?
-
Але спитати ж, принаймні, можна.
-
Паспорт можно оформить в ДП документе в другой стране, ничего не спрашивают
-
Очень мало компаний имеют LMIA, и вряд ли работодатель захочет идти на какие-то уступки работнику.
-
Для всіх програм
-
Ну, ще є можливість продовжити роботу, якщо роботодавець погодиться отримати LMIA. Але то, звісно, треба буде обговорювати ще до закінчення ворк перміту
-
Здесь кто-то писал, что в Чили летел заказывать. Поищите через поиск
-
так перевод всегда нужен на любые документы
-
Хештег - Но это неточно 😂😂
12 Jan 2024, 17:45
74333/443373
about a minute ago