PR CUAET
-
Але спитати ж, принаймні, можна.
-
Паспорт можно оформить в ДП документе в другой стране, ничего не спрашивают
-
Очень мало компаний имеют LMIA, и вряд ли работодатель захочет идти на какие-то уступки работнику.
-
Для всіх програм
-
Ну, ще є можливість продовжити роботу, якщо роботодавець погодиться отримати LMIA. Але то, звісно, треба буде обговорювати ще до закінчення ворк перміту
-
Здесь кто-то писал, что в Чили летел заказывать. Поищите через поиск
-
так перевод всегда нужен на любые документы
-
Хештег - Но это неточно 😂😂
-
Дякую за підтримку) я теж дуже переживаю, але намагаюсь підготуватися, ще є трошки часу
-
Він написав вище, що він тільки хоче , щоб його роботодавець отримав цій дозвіл. І взнає інформацію, якщо отримає, то йому це щось дає, бо він не знаходиться у атлантичних провінціях сам
-
Вот такое есть
-
Ми побачили зразу, але буває люди і згодом побачили
-
Апостіль юа може вам вислати тільки ваш переклад диплому, всі документи вони висилають до Wes, а ви вже отримуєте від останніх евалюацію
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка як має виглядати reference letter від роботодавця щоб підтвердити досвід роботи за кордоном для EE. Де знайти ці вимоги?
-
Ну, оце я в такій позиції. Відомий бренд, добре платять, робота подобається, але під новий стрім точно не підійде. На ЕЕ ніяк не витягну. Тож доведеться міняти роботу на гіршу
-
Если небольшая компания типа кафе или забегаловка то ещё как-то можно, но если это огромный бренд то нет шансов
-
А если в стране нет ДП документ? А консульство только. Я сейчас подумываю куда подешевле слетать можно.
-
Добрий день, Підкажіть будь ласка чи є вимоги до pdf формату документів по Гуманірній програмі? Дякую
-
Він, здається, зв'язувався з ними перед поїздкою і вони сказали Ок
-
Можна не телефонувати, надслання інформації вебформ достатньо. Чекайте на відповідь у електронному листі.
12 Jan 2024, 17:45
74345/429540
about a minute ago