PR CUAET
-
Я уже старая))).этот показатель все рубит.
-
Конечно виза нужна. У меня есть виза и записался в Вашингтон на март. Напишу потом как пройдет.
-
Багато ейчарів просто не будуть її дивитися. Немає резюме - все, до побачення
-
Видео презентация реально круто работает, если не больше 1.5 мин
-
Якщо ні, то може і не зніме
-
А я не люблю халтурити. Й не люблю людей, які халтурять
-
Хороше питання. Якщо на стаді перміті або більше 6ти місяців точно.
-
А ще в них постійний хаос у документах, і в країні, яка отримує їх товари, покупцю доводиться сплачувати штрафи на митниці. Тож я краще не співпрацюватиму з ними, якщо є така можливість
-
Я подала маму 24.10 Але не оплатити біометрику Оплатила біометрику 24.11 і в той день aor. 20.02.2024 запит отримала на біометрику
-
То да, но что делать, они не привыкли жить по времени, да и мне тоже проще халтурить)))
-
Бо ніде не вказано, що послуги надаються тільки тоді, коли є адреса проживання саме у цій країні. Адресу можна вказати будь-якого готелю, відмовити не мають права. Тому не слухайте брехунів підзаборних
-
Щиро дякую за відповідь!
-
Есть ньюанс - нужна виза в США
-
Максимально швидко ніяк. Податися на звичайну візу можна прямо вже, але шанси мягко кажучи малі що встигне отримати і прилетіти
-
А есть в чате кто сам подавал на родственников заявку? Помогите мне пожалуйста разобраться. Или лучше через адвоката?
-
З ними важко, бо завжди терміни поставки зривають, і часто надсилають не те, що оплачено
-
Гостьова віза і спонсорування це різні речі. Якщо дитині треба візу на візит до вас, просто робіть зарпошення, і пишіть що берете витрати на себе і показуйте свої гроші і дохід
-
Да, они никогда не смотрят на договор, но с ними легко на словах и менять на ходу можео
-
Или менеджер который рассматривает ваше резюме?
-
а как вы узнаете кто хозяин?
12 Jan 2024, 17:45
74454/461253
4 minutes ago