PR CUAET
-
А нок це 5 цифр різний для різних професій
-
Дякую за відповідь
-
2021 це рік в якому прийняли той нок
-
Може, канадійські роботодавці так саме про вас і подумали? Тому ви довго шукали бажану роботу?
-
Ви щось путаєте
-
В мене та ж ситуація. 40 - і вже ЕЕ не для мене.
-
Так, звичайно: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Мне нравится медлительность и шара. Смысл париться если можно быть безответственным🤣🤣🤣
-
@OstapBosak якщо знаєте, підкажіть, будь ласка, бо від цього залежить необхідність переїзду великої родини за 4 тис км.
-
На жаль швидше всьогj без варіантів. В мене була подача по компанії яка в загальному підходила, але в них в worker comp був зазначений інший NAICS - два раза подавалися, і пробували пояснити і тд, і оба раза відмовили
-
Дякую
-
Дуже вам дякую!
-
Я прожила там майже стільки. Серед такого оточення. Але це мене лише переконало, що я не хочу бути такою, як вони (безвідповідальною, халтурити, постійно запізнюватися). Тому я й тут зараз
-
И подгрузил его на Google drive
-
По тих вибірках основний нок не має зхначення. Треба просто щоб було 6 місяців стажу за останні 3 роки
-
Не я нашел в другой сфере, я просто в статическое резюме вставил линк на видео
-
Просто реально - имеешь высшее образование и хороший английский- туалеты драить самое то.
-
Больше десяти лет работы в Азии поменяли меня)))
-
Ну я вам сказала,как я нашла, если вы хотите дальше рассылать видео рассылайте
-
Народ,що обрати тут😂 Якщо я підтверджую медичний диплом (медсестра)для роботи та навчання ? Не міграція! Чи взагалі обрати проф.ліцензія?
12 Jan 2024, 17:45
74483/462070
2 minutes ago