PR CUAET
-
"Thank you for submitting application. Here is your application number.... Your application has been submitted but has not yet been accepted by the Alberta Advantage Immigration Program for processing. To complete the application process you must pay the application fee." кто знает, подалась до закрытия программы за несколько дней, оплата прошла в моем банке, на почту уже пришло также письмо, что вам вернутся деньги. вопрос, почему статус такой (((
-
Скажіть будь ласка, хтось подавався на новий воркперміт зі старим паспортом який до прикладу закінчується в 25 році? Тобто по цьому паспорту був виданий воркперміт всього до 25 року, хоча програма розрахована на 3
-
Я роблю табличку
-
По інструкції CUAET мало б бути пусто. Але це не повинно впливати - тому не переживайте. Хоча в загальному все таки краще робити не по відео інструкціях, а по офіційних
-
Скажіть будь ласка а цей окремий лист просто можна у вільній формі написати? Чи якось треба скопіювати ту табличку як у формі?
-
у мене все те саме)
-
Фух, дякую
-
Ви все правильно зрозуміли
-
тоді нема чого хвилюватись)
-
😲😲😲 А я вже зробила, все вийшло. Робила по відео інструкції..(
-
Після підтвердження портал 1 і до отримання пр картки фізично ви маєте знаходитись в Канаді. Бо ви можете есопр отримати будь якої хвилини після цього і вже не перетнете кордон. Це моє розуміння.
-
Так! Submitted
-
Додаєте окремим листом
-
Это я такая. 🤣🤣🤣 пишу, читаю, даже разговариваю, но НЕ СЛЫШУ!!! Не понимаю, теряюсь.
-
Так і є. Тому навіть віідмова не скасує ваш поточний перміт. Але відмову треба буде завжди згадувати в майбутніх подачах
-
Спс
-
Сегодня уже 2
-
Ну вот месяц как-раз примерно и получился
-
Портал 1 был 15 января
-
Пришел портал 1?
12 Jan 2024, 17:45
74638/431674