PR CUAET
-
Дякую! Подивимось)
-
Біометрію точно треба
-
Ох. Надо поискать…
-
А також цікавить Антантична програма імміграції- чи є у когось досвід з цією програмою ?
-
А я поняла )
-
Если что, я сейчас про свой пиар пишу. Не по этой программе
-
Имею виду сдать отпечатки
-
Добрий день. Порадьте міграційного консультанта з Ньюфаундленда
-
Доброго дня всім, Підкажіть будь ласка наскільки BC PNP + Express Entry швидше, ніж варіант PNP без express entry? Скільки приблизно часу займають обидва варіанти від подачі до отримання PR? Якщо варіант з EE, то є вимога англійська CLB 7, але в другому варіанті такої вимоги немає, на PNP менший рівень підходить. Чи вірно я це розумію? NOC 21232, Tier 1, якщо це важливо. P.S. Вибачаюсь, якщо це вже обговорювалось
-
Доброго дня підкажіть , якщо я правильно зрозуміла ви здавали повторно біометрію та медогляд ? Навіть якщо біометрію була здана до приїзду і меогляд тут пройденій?
-
Biometric instruction letter? Оно мне так и не пришло! 😀😀😀
-
Вы можете выслать скрин как письмо называется?
-
Когда я подавалась на пиар, мне пришел запрос сдать отпечатки, но так и не пришел biometric instruction letter. То есть, я сдавала после запроса, но без этого письма
-
Може якось можна пришвидшити візітор візу, може хтось стикався з варіантами? ( чула що є прискорення через запрошення від юрлиця чи через медичне запрошення). Чи може стаді перміт швидше за візітор, якщо взяти курс англійської мови наприклад? Може в когось є думки на кшталт таких варіантів чи можуть вони пришвидшити процес?
-
дякую
-
Так може і є, але це точно не найпростіший та не швидкий варіант, нажаль.
-
Якщо тесть планує переїхати у Канаду - відповідь Yes
-
Честно говоря, я не помню… наверное ж я создавала. И можно было выбрать город и конкретный офис сервис Канада и даже время
-
Я це й мала на увазі, що якщо воркер то тільки закритого типу
-
Или там аккаунт надо создавать что б записаться?
12 Jan 2024, 17:45
7471/441533
4 minutes ago