PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, оплата за послуги WES лише кредитка, бо в мене дебіт не приймає? Дякую
-
Нічого не робити, апрувнули 13 лютого
-
Привіт, підкажіть як взяти довідку у Польші, прожили з донькою 7 місяців! Дякую
-
Які взагалі шанси на успіх по IN-DEMAND?
-
Ну, опираясь на статистику, Канада одна из самых безопасных стран, но работая в секьюрити, я каждый день встречаю violence, при чем такой который в странах с плохим рейтингом нет.
-
Можливо хтось вже отримував номінацію з цим багом?
-
Доброго дня, чи хтось робив довіреність на продаж нерухомості в Україні? І як хтось робив, то як саме і чи знає хтось якогось нотаріуса у Вінніпезі?
-
Записался
-
Ви "заслужили"?
-
Питання до тих, в кого диплом спеціаліста. Скажіть будь ласка, вибирали в ‘Name of Diploma/Certificate’ як Dyplom magistra’, і ‘Years Attended’ як один рік?
-
Я вам дуже раджу подзвонити до кол-центру іrcc і спитати чи відправили вони вам Портал 1. В мене була ситуація що вони відправили але я два тижні не могла його отримати.
-
@immiSasha
-
З Эстонії хтось вже отримував довідку?
-
Зазвичай всім приходить мейл , портал1 чи ще якийсь одразу наступного дня , вже 7 днів і нічого
-
Тоді будемо сподіватися на краще разом)) Ще раз дякую вам за відповіді.
-
Так, ці 2 та 3 вдалося залишити пустим. А ось розділ Employment - не вдалося. Прийшлось внести n/a.
-
В страна с плохим рейтингом работали в секьюр? ))) В Украина тоже как-бы не густо, токо полицаи и службы на х вертел заявы и дальнейшие разбирательства
-
Саме скан через програму, не просто фото камерою?
-
Я робила телефоном скан
-
Не придумуйте
12 Jan 2024, 17:45
74732/429666
3 minutes ago