PR CUAET
-
Доброго дня Якщо я приїду до Канади в березні з WP мені треба його продовжувати? Бо він дається на 3 роки, тобто я маю ще півтора (з моменту отримання), то чи я мушу по приїзду продовжувати його?
-
Я колись питала тут, мені написали шо багато людей отримували
-
Добрий день! Заповнюю анкету на продовження work permit (форма imm5710). Там є запитання про країни проживання за останні 5 років. Може, хтось стикався з такою ситуацією, що жили в країні більше 6 місяців, але не поспіль. Тобто пожили 5 місяців, потім виїхали на тиждень, потім пожили ще 2 місяці. Чи потрібно вказувати цю країну?
-
Портал один це особисті дані (колір очі..і т д?),так . Бо в мене прийшли на всіх окрім чоловіка і теж не знаю що робити(
-
Цікавий кусочок статистики. Сумарно з 2022 по 22 липня 2023 по Гуманітарній 662 апрувалів Це гарно перегукується з тою статистикою що у нас була раніше: Грубо за весь 2022 - 185 ПРів. За 2023: Січень 110 Лютий 110 Березень 60 Квітень 35 З 1го Транвя по 22 Липня відповідно - 162 (тобто десь по 60 в місяць)
-
Якщо заїхали по foil-less ,та не вклеїли візи дітям в паспорт(паспорти до 2025 року),якщо міняти паспорти то знов потім вклеївати.Якщо будемо покидати Канаду на завжди треба щоб була віза в паспорті?