PR CUAET
-
-
Оце цей номер вірно. Я не розумію чому він сьогодні у них не працює. Спробуйте ще сьогодні протягом дня чи завтра зателефонувати.
-
Знову ж, ситуація в країні не визначається баченням однієї людини. Ви тут бачите violence часто, я за 10 місяців ще ні разу не бачила. От серйозно. В Україні ви його майже не бачили, а я навпаки - то одного б'ють на вулиці, то до сусідки вночі вдираються і прострілюють ногу її сину і тд. Ситуація в країні - це не те, що бачите чи не бачите саме ви. А, те, з чим зіштовхуються усі люди тієї чи іншої країни. І те, що Канада безпечніша за Україну і тут злочини караються частіше, а не відмазують їх, як в Україні - це факт
-
Там є питання останнього заїзду в Канаду, і питання чи ви в Канаді, якщо не в Канаді то коли плануєте. Якщо є можливість приїхати в ті 7 днів і відповісти вже з Канади що тут - це просто меньше заттримок4. Якщо ні, то відписуєте що тимчасово не в Канаді (мало лі які у вас справи можуть бути, але не забуваємо що ви "проживате" в Канаді) і що плануєте повернутися такого то числа. Але тоді всі наші процедури відкладаються як мінімум до тої дати