PR CUAET
-
Так. У мене був диплом спеціаліста. Не було розділене на бакалавра і спеціаліста. Роки від початку до закінчення. Я вказувала все, як у дипломі. Все отримала коло року тому, вже і ендорсмент отримала за дипломом, зараз на федеральному рівні
-
Сліпий не побачить, глухий не почує - це я про вас
-
Так же и в Канаде, natives вне закона и делают что хотят
-
Беклог тому що на одного офіцера від 80-250 заявок норма на день, або 12-15 ПРів. А цей бот тільки вичитує форми і дивитися чи все є. Якщо все є то прості, не ризиковані, заявки апрувить, а якщо по ПР то там не іде прийняття рішень, а більше механчіна допомога
-
У нас була така ситуація. Ми показали, що є два паспорти. Офіцер взяв той, що мав довший термін, щоб видати па повних 3 роки. Віза була в іншому. Пізніше ми подалися і отримали візу в новий паспорт. Тому говоріть, що у вас два паспорти і вам дадуть, як краще
-
тобто все пройшло успішно, та ви вже отримали підтвердження диплому як магістр від WES?
-
В Украине самое страшное это как раз преступность со стороны властей и kidnapping случается тысячами когда ТЦК незаконно похищает людей. А в Канаде это в основном, бытовая преступность, связанная с огромным количеством людей intoxicated and mentally sick, количество таких преступлений просто поражает, особенно подростки, среди которых, хорошое воспитание это скорее порок чем нормально
-
Давайте тоді так - п'яний мажор збиває насмерть дітей на пішохідному переході і йому за це нічого не буде. Як ви думаєте, це в Україні чи в Канаді? А ви про вкрадений (образно кажучи) пакет молока з магазину, і що людина не понесла за це покарання
-
Пів гілки бере саме з Польщі. Все гарно розʼяснено вище. Почитайте
-
Ніяк. Там не реальний AI, а просто на базі екселю написаний бот. Тому і обробляє тільки прості заявки, там де в документи дивитися не треба. Тому там прийняття рішення суто по форму ІММ
-
Дякую вам
-
Подскажите пожалуйста, какой у вас тайминг по портал 1, 2 и кто процессит?
-
А що від роботодавця треба? Щоб підтвердив, що для роботи дійсно треба французька чи взагалі це може бути будь-яка робота? І чи тут такі самі вимоги — clb 7?
-
дякую, у вас трошки інше, у вас без бакалавра. В мне два - бакалавр та спеціаліст, 4 й 1 рік. Що вказувати, незрозуміло.
-
Як мінімум полистайте закрепи, тут це вже місяцями детально обговорюється
-
Ну знаєте… для всіх знайдеться заняття: азіати вміють те що ми не робимо а ми вміємо те що інші не вміють або погано роблять☺️ у мене така позиція
-
Відкритий - ніяк Закритий можна отримати без LMIA. Франкофони це одна з причин отримання LMIA-exempt job offer and therefore LMIA-exempt employer-specific (закритий) Work Permit
-
100500 не додавали але парочку по громадянці Канади подали. Те, що вважали ща потрібне
-
Это про Вас, если вы статистике и рейтингам верите🤣🤣🤣
-
Добрый день кто то подавался пожилой программе humanitarian and compassionate grounds? Как успехи ?ск платили за эту программу ? Можно в ЛС,сколько занимает получение ПР по этой программе ? Интересует отказов много ли
12 Jan 2024, 17:45
74803/458589
3 minutes ago