PR CUAET
-
Пів гілки бере саме з Польщі. Все гарно розʼяснено вище. Почитайте
-
Ніяк. Там не реальний AI, а просто на базі екселю написаний бот. Тому і обробляє тільки прості заявки, там де в документи дивитися не треба. Тому там прийняття рішення суто по форму ІММ
-
Дякую вам
-
Подскажите пожалуйста, какой у вас тайминг по портал 1, 2 и кто процессит?
-
А що від роботодавця треба? Щоб підтвердив, що для роботи дійсно треба французька чи взагалі це може бути будь-яка робота? І чи тут такі самі вимоги — clb 7?
-
дякую, у вас трошки інше, у вас без бакалавра. В мне два - бакалавр та спеціаліст, 4 й 1 рік. Що вказувати, незрозуміло.
-
Як мінімум полистайте закрепи, тут це вже місяцями детально обговорюється
-
Ну знаєте… для всіх знайдеться заняття: азіати вміють те що ми не робимо а ми вміємо те що інші не вміють або погано роблять☺️ у мене така позиція
-
Відкритий - ніяк Закритий можна отримати без LMIA. Франкофони це одна з причин отримання LMIA-exempt job offer and therefore LMIA-exempt employer-specific (закритий) Work Permit
-
100500 не додавали але парочку по громадянці Канади подали. Те, що вважали ща потрібне
-
Это про Вас, если вы статистике и рейтингам верите🤣🤣🤣
-
Добрый день кто то подавался пожилой программе humanitarian and compassionate grounds? Как успехи ?ск платили за эту программу ? Можно в ЛС,сколько занимает получение ПР по этой программе ? Интересует отказов много ли
-
4 недели… уже писали звонили сказали ждать
-
Так, я отримала номінацію з таким багом
-
хтось може поділитися відео чи інструкцією про подачу на Експрес Ентрі після отримання провінціальної номинації? Все виглядає начебто не дуже страшно, але хочу глянути нюанси, які є. Дуже дякую
-
Через Торонто мало балів. Але якщо під 30 набираєте то шанси хороші. Якщо 31+ то дуже хороші
-
ми говоримо про trades - ремесленики carpenters, electrician, welders, etc.
-
Добрий день, поділіться посиланням про довідку з Польщі, якщо знайшли як робити
-
Але вони мені сьогодні Емейл прислали, тому я й намагалася зайти в мій профайл
-
Якщо ніхто не допоможе. Спробуйте спочатку звʼязатися з апостіль юа. Їм все надати, потів до Wes і потім знов до апостилю повідомте номер справи. Люди вище писали, що робила саме так
12 Jan 2024, 17:45
74811/458612
25 minutes ago