PR CUAET
-
Якщо у вас номінаційна програма, то так
-
Ну паспорт чи пр картку то точно треба додати і підтвердження родинного зв’язку.
-
Спасибо, будем тогда ждать кейсы тех, кто только с одной декларацией подался)
-
Пане Остапе, дякую за відповідь. Я маю довідки з Маріуполя, що діти ще після 14-го року визнані особами, які зазнали психологічного насильства внаслідок воєнних дій. Маю довідку з Польщі, що я і діти після 3 місяців у Маріуполі зверталися по допомогу до психологів і мали ПТСР (посттравматичний стресовий розлад). Зараз ми працюємо з психологами, але з України. Скажіть, будь ласка, чи варто брати якісь довідки у місцевих психологів у Канаді? І якщо так, то про що? Заздалегідь дякую за відповідь 🙏
-
Слотів стало зовсім мало. Якщо б їх навіть продавали, то все одно мало би хто міг купити А так є можливість самому впіймати
-
О це корупція тут вже починається.... Тримаємо себе в руках і граємо в щоденну гру Слоти Забава о 19-00 Торонто - Оттава або 17-00 Ендмонтон
-
Так, мені теж через банк було зручніше.
-
Блін.. я як раз так і думала купити вже за гроші , були люди дійсно які цим займались а якщо зараз ні то взагалі виходить неможливо туди попасти 😭😭😭
-
От я через нього і зайшла
-
Без авторизації зараз ніяк. Можливо, через те, що раніше деякі люди ловили слоти, а потім їх продавали
-
Можна авторизуватися через Bank ID
-
Здравствуйте, подскажите может кто-то делал справку из Эстонии , поделитесь информацией пожалуйста Заранее спасибо за ответы )
-
Дякую! Буду пробувати кожен день
-
Інколи тут не пройде 😅 Або ви маєте неймовірну вдачу)) Кожного дня треба ловити
-
Так, з'являються. І завдяки тому, що тепер бариги (які ловлять і перепродають слоти) в цьому не задіяні, є шанс самому впіймати слот
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка, якщо замовляв додатково переклад через apostille.in.ua/ то чи можна оригінал перекладу доставити у Канаду... якщо так, то хто як це робив (якою службою доставки)?
-
Я подала своих родителей, ожидаем пока. Папе 72 года, в свое время служил срочную службу 150 лет назад. Военного нет у него и он не помнит где он . Если запросят военный билет или справку какую то, может быть подскажете как это делается? Предполагаю что через посольство.
-
Я ще з минулого літа інколи дивилась ніколи не було..
-
Так вони все ж таки зʼявляються? Це на цьому сайті треба монтторити go.mfa.gov.ua/ ??
-
Сегодня?
12 Jan 2024, 17:45
74849/466266
about a minute ago