PR CUAET
-
дякую
-
Так може і є, але це точно не найпростіший та не швидкий варіант, нажаль.
-
Якщо тесть планує переїхати у Канаду - відповідь Yes
-
Честно говоря, я не помню… наверное ж я создавала. И можно было выбрать город и конкретный офис сервис Канада и даже время
-
Я це й мала на увазі, що якщо воркер то тільки закритого типу
-
Или там аккаунт надо создавать что б записаться?
-
Вы без приглашения сдавали ?
-
З лміа? Батькам? Не знаю, може і є таке хоча сумніваюсь
-
Зашла на сайт сервис Канада. Что искать что б записаться Не вижу биометрию И не вижу очередь
-
А на закритого типу?
-
Мої вітання!:))) Цікаво скільки треба буде чекати для отримання відповіді на федеральному єтапі
-
Вокер податися з України не вийде. Тільки візітор і якщо до 31 березня то на ворк перміт з середини Канади
-
Ну я не уверена, что правильно понимаю. С другой стороны, если самой получить пиар удалось, значит, инструкциям можно доверять)))
-
Для українців на сьогодні не так багато варіантів - візітор або воркер закритого типу. Думаю швидше буде саме візітор, але наскільки швидко також питання
-
Спитайте у Остапа тут у чаті. Відповідь все буде одна - звичайна візітор віза, за якою можна перетнути канадський кордон, консультуйся чи не консультуйся.
-
Бо мы платим по подачи аппликации за биометрию. Все ясно теперь все встало на свои места с платежами
-
В этот раз я уже в инструкции прочитала, что отпечатки сдавать опять обязательно, поэтому оплатила сразу пошлину за рассмотрение заявки, за пиар карту и отпечатки. Вышло $1170 за одного человека
-
Добрий день. Потрібен міграційний юрист по Альберті
-
Нету 🤷♀️
-
За биометрию на пиар с меня денег не взяли, не знаю почему (может, из-за куаэт). Я записалась онлайн через Service Canada, предоставила UCI и application number. Они выдали на бумажке подтверждение сдачи с номером. Я прислала его через веб-форму. Засчитали.
12 Jan 2024, 17:45
7485/450105
4 minutes ago