PR CUAET
-
Порадьте будь ласка нормального не дорогого міграційного консультанта (не за 150кад) або навіть безкоштовно хто надає послуги, багато часу не займем.
-
Госпидя, мне та довідка с Польщі не нужна но я уже знаю как ее добыть, люди ну пользуйтесь поиском чи де?
-
Ок, каждый остался при своем мнении, давайте точку поставим и будем обсуждать по теме ветки)
-
Приїду додому і подивлюся. Можливо помилилася
-
У вищих закладах? Може, High School?
-
А у ворк пер іті внизу, у додатку не написано, що вона має право навчатися? Моїм дітям по 11 років, видали ворк перміт, але в додатку, внизу прописано, що можуть навчатися у школі, та вищих закладах
-
В комментах к делу было указано “per stat dec”. Не «per stat dec, birth cert, PR card and other 100500 dox”
-
Пока что неизвестно
-
В мене не колекція монет, а просто були монети з України, Німеччини і це все я поклала у мішечок насипом, і в основний багаж, проблем взагалі не було. Важило це добро десь грам 800.
-
Вже петицію не можна підписати? Якщо можна то дайте посилання. Попрошу знайомих канадців підписати
-
Может кто сталкивался, если есть на руках только пластик от специалиста а вкладышей нет, и где они одному Богу известно, а ВУЗ уже тютю... а вот бакалавр в наличии и то и то... есть ли вариант евалюирлвать бакалавра и написать пояснительную?
-
Зараз наші співвітчизники активно просувають українську тему
-
Feds announce funding to provide legal advice to temporarily displaced Ukrainians in Canada www.cbc.ca/news/politics/ukraine-pro-bono-ontario-free-legal-1.7120018
-
Если я жду решения по PR, стоит ли обеовлять WP
-
Допоможіть, будь ласка, знайти інструкцію, як додати аплікацію до ключа?
-
Feds fund legal advice for Ukrainians in Canada as immigration questions linger | Toronto Sun torontosun.com/news/national/feds-fund-legal-advice-for-ukrainians-in-canada-as-immigration-questions-linger
-
Здравствуйте, если есть только приписное от 17 года и больше ничего, какие доки еще нужны? Перевод приписного, объяснительное письмо. А что еще?
-
Де, в уряді ?
-
Порадьте хорошого не дорогого міграційного консультанта
-
Я скинула пару лінків у Загальний чат. Там стосовно українського питання. Піднімається ця тема вже
12 Jan 2024, 17:45
74908/466076
2 minutes ago