PR CUAET
-
Де, в уряді ?
-
Порадьте хорошого не дорогого міграційного консультанта
-
Я скинула пару лінків у Загальний чат. Там стосовно українського питання. Піднімається ця тема вже
-
Добрый день! Підкажіть будь-ласка, маю CRS 389, construction , job offer for Administrative Assistant або маю змогу змінити Executive assistant. Можу підтвердити укр досвід більше 3 років як Executive assistant. Чи маю взагалі шанси? Чи вартує просити зміну job offer? Дуже дякую!
-
І ще питання: чи має взагалі NOC з укр досвіду співпадати з теперішнім Job offer?
-
Та поки ще ні, але заклики вирішувати питання щодо українців вже лунають у відомих газетах
-
Консульство не выдает и не имеет полномочий выдавать доки по теме военки
-
Має бути доступна після презентації у парламенті
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка свій лист що пишеться про своє життя і свою ситуацію як його потрібно завірити ?Це можна у нотаріуса чи як?Поділіться досвідом будь ласка подаємо самі і на цьому ми зупинились бо добре не знаємо
-
Підкажіть, як правильно змінити свій ворк перміт і скільки це по часу? Видали з обмеженнями, хоча я проходила медичний огляд ще до переїзду
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка якщо я з чоловіком , то йому також треба підтвердити диплом і здавати англійську щоб у нас був більше сильний кейс я правильно розумію?
-
Дякую
-
Хтось оплачував DHL доставку паспорта з канадської карти?
-
Добрый день. Та же ситуация. Подскажите пожалуйста, что вы указываете в объяснительной? В каком формате писать нужно?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, чи потрібно на федеральному рівні NON Express Entry (якщо це має значення) подавати якісь листи (reference letters) з попередніх місць роботи (з детальним описом дьютіз ітд), як підтвердження цього досвіду роботи, який подається за останні 10 років. В мене є всі ці записи у трудовій, але не впевнений що це взагалі робоча схема або чи це потрібно доводити. Поділіться досвідом будь ласка, дякую
-
Що ж тут невідомого? Як ви можете довести родинний зв’язок, не прикріпивши відповідний документ?
-
То вже давно. Вони зрозуміли що захлинаються в кореспонденції.
-
Тому що в Україні по факту якщо вони служили то значить були якісь конкретні причини. Переважно це навчання, три дитини, доглядання за родичами інвалідами, непригодність до служби, відсутність призову. Якщо я не помиляюсь в нас якісь 5-10 років не було обов'язкового призову поки не почалася війна в 2014 році
-
Обговорював це питання з консультантом та можу поділитися висновками: 1) вам не треба взагалі щось про легально/нелегально виїхали з України пояснювати 2) ви додаєте будь який документ військовий туди (приписне/квиток/тощо) з перекладом 3) якщо служили десь то тоді пишете все це в форму, якщо ні, то так і пишете я не служив у нас країна вільна, мене до 27 років на строкову службу не призивали
-
Из записей следует, что они приняли такое решение только лишь на основании statutory declaration. Но достоверно мы не знаем, пока спонсоров не начнут одобрять тех, кто прикрепит только эту декларацию
12 Jan 2024, 17:45
74925/466840
less than a minute ago