PR CUAET
-
Ну сделайте нотариальный. Но это не к посольству
-
Дякую Вам
-
А посольство причём в справке про военник?
-
Но мы делали ранее не нотариальный
-
Добрий день! зустріли інформацію , що сдавати біометрію потрібно всім членам родини, але в нашому емейлі про запит на біометрію , була ось така нотка та ми заплатити за одного також при оплаті вискакувало повідомлення про те , що сдавати потрібно тільки одному якшо ми подались як родина. Не знаємо , що наразі робити , хтось з таким стикався?
-
Поделитесь лайфхаками?)
-
Руму копити швидше, ніж 50к
-
Дякую!
-
А для чого Ви пишете цей лист? Чому Вам повинні дати виключення описується у формі 5283
-
Може тому і слотів люди не можуть піймати. Бо якщо так, то це ні довідки про несудимість, ні паспорта... То тільки Едмонтон?
-
Де слоти
-
Так і зроблять. По новому
-
Паспорт не продовжать. До закінчення паспорта має бути не більше двох місяців. В консульстві відмовляють
-
Підкажіть, після подовження дитячих паспортів що і де потрібно зробити? Як розумію потрібно наново вклеїти визітор визи та отримати стадіперміт?
-
Мені здається, тут обговорювали не раз, які документи треба додавати. Підтвердження родинних зв’язків це маст хев.
-
Чтобы это протестировать, надо дождаться процессинга тех, кто подался без этих документов. И тогда уже можно будет оценить вероятность
-
З усього цього листа і того, що там написано виходить, що ми відповідаємо критеріям програми і, що наш канадський родич (в нашому випадку мама) 18+ років. Ось і все наразі. І, скоріше за все, що є всі документи по чек листу. Зараз написано, що вони перевіряють бекграунд. Доданий пруф про родинний зв’язок зменшує вірогідність дозапиту на документ
-
Мы ходим вокруг да около и друг другу ничего не докажем, пока не начнут рассматривать дела людей, приложивших только декларацию. Если им точно так же будут одобрять спонсора, то значит, лишние бумажки не нужны. Если будут дозапрашивать - значит, нужны.
-
Якщо в когось є досвід отримання ECE ліцензії в BC - напишіть мені в особисті . Я подалася на ліцензію, але не впевнена що правильно , дякую .
-
Це тим хто питав стосовно знаходження поза Канадою після отримання Порталу 1. У моєму листі був лінк на таку інформацію
12 Jan 2024, 17:45
74946/467643
3 minutes ago