PR CUAET
-
О том что вьі работаете в охране и без увечии говорит о том что все нормально.
-
Нет, 1.5 года
-
А я что написал, что что то плохо, человек спросил я ответил
-
Так можна! Просто ви додаєте членів сімʼї, і в кінці на кожного потрібно буде заповнити документи та форми!
-
Ви коли до Канади приїхали? В діапазоні 6 місяців?
-
А разве это плохо🤣🤣🤣 У каждого свой стиль, я ответил на вопрос, который был задан
-
Вони для цієї програми навпаки спрощують умови та збільшують квоти!!! Може трохи щось змінитись, але вона буде актуальною!
-
Нащо тоді з такими налаштуваннями їхати до Канади, якщо хочеться кращого життя?
-
Если все бьіло плохо вьі б уже поразаньій ходил, или не ходил, а так все нормально в стране раз работаете живой и неушкоджений.
-
Это работает, поверьте.
-
Вони відправляють Новою поштою глобал, яка коштує 3000грн. Я встиг на 2 місячну акцію, яка була з грудня і коштувало 900грн. Не знаю чи ще та акція доступна
-
Не подходит такое, думала чтобы расположить будет достаточно натерется благовониями
-
Намагаюся дізнатися
-
Я думаю це просто номер присвоюють
-
Так я таких порад і не слухаю і сподіваюся, що та людина якій Ви давали такі поради також не прислухається до Вас
-
У мене не на моє ім’я так як то мій репрезентатів
-
Вона буде і на наступні роки! Зараз наприклад потрібно мати 12 місяців за останні 36 місяців….тому встигнете) але звісно краще почекати до травня-червня коли оголосять нові умови для тих хто не починав.
-
Я же не вам давал. Я ответил как я это делаю
-
+1 запит мілітарі рекорд
-
Это говорит о том, что я прошел профессиональный курс и знаю как управляться в разных ситуациях, какую дистанцию держать, как вести себя в бою и многие другие нюансы, такие как вербал коммуникэйшн и как подавить потенциального противника морально, чтобы избежать проблем серьезнее
12 Jan 2024, 17:45
Post 74976 of 393324
about a minute ago