PR CUAET
-
Вона буде і на наступні роки! Зараз наприклад потрібно мати 12 місяців за останні 36 місяців….тому встигнете) але звісно краще почекати до травня-червня коли оголосять нові умови для тих хто не починав.
-
Я же не вам давал. Я ответил как я это делаю
-
+1 запит мілітарі рекорд
-
Это говорит о том, что я прошел профессиональный курс и знаю как управляться в разных ситуациях, какую дистанцию держать, как вести себя в бою и многие другие нюансы, такие как вербал коммуникэйшн и как подавить потенциального противника морально, чтобы избежать проблем серьезнее
-
Просто как главный аппликат вначале? Спасибо большое
-
Ну, хто ще не почав напрацьовувати години, той і невсигне
-
У мене такий самий запит, але документ на моє ім'я не можу знайти який саме
-
Дальше
-
Ви даєте якісь дуже "цікаві" поради щодо спілкування з людьми
-
Спасибо Там первые вопросы и сразу год рождения, а как мне можно сразу несколько человек? Или это будет дальше? Извините за вопросы
-
Там люди, загалом, більш сприятливі до лестощів, ніж в Європі. Дуже сильно це люблять
-
Везде одно и тоже. Все имеют два уха, два глаза, шесть чувств. Абсолютно все этнисити одинаковы, только культура разная)
-
Це номер uci,
-
А що не так у пііденій азії?
-
Я не критикую никого, ни разу никому не сказал, что его или ее мнение ошибочно, во всем есть своя истина
-
Не так, як у південній Азії
-
Це не маст хев, а лише рекомендації деяких імміграційних консультантів. Якби було маст хев то всі ці пункти були б в списку обов’язкових документів, а такого не було. І в документі який ви отримали чітко написано що ви підходити по програмі завдяки декларації яку ви підписали як родич та аплікантів. Більше нічого. Це звісно вибір кожного що докладати, але не треба стверджувати що це є маст хев 👍
-
Ну от Ви засуджуєте мене за нетерпимість, Ви свої повідомлення перечитайте і подивіться які Ви терпимі до думки інших
-
В каждой ситуации разный подход. Каждый человек любит когда его хвалят
-
Подскажите пожалуйста, кто то подавал на PR по данный программе родителей, которые не работают в Канаде и получают Онтарио помощь? Как вы думаете могут ли отказать в PR из-за этого?
12 Jan 2024, 17:45
74992/440478
6 minutes ago