PR CUAET
-
Це не маст хев, а лише рекомендації деяких імміграційних консультантів. Якби було маст хев то всі ці пункти були б в списку обов’язкових документів, а такого не було. І в документі який ви отримали чітко написано що ви підходити по програмі завдяки декларації яку ви підписали як родич та аплікантів. Більше нічого. Це звісно вибір кожного що докладати, але не треба стверджувати що це є маст хев 👍
-
Вони дуже люблять, коли їх хвалять. Коли співають оди їх професіоналізму (який часто взагалі відсутній). Більше, ніж представники інших націй. Навіть відверті, очевидні лестощі роблять їх щасливими і вони вірять у це. Тоді будуть намагатися зробити для вас більше і краще.
-
Хто може порадити нотаріус в Едмонтоні, щоб затвердити LoE?
-
Доброго дня! В мене виникло питання: я хочу зробити PR по цій програмі для мами та молодшої сестри (dependent child). Але чоловік мами (мій вітчим) залишається в Україні і ніяк не хоче віїзджати, навіть паспорт відмовився робити. Коли ми почали заповнювати заявку, то не внесли його як dependent. Але в IMM 0008 написано "You must provide details about each of your family members, whether they will come with you to Canada or not. You must include your spouse or common-law partner" і не дає можливості внести дані чоловіка якщо він не є dependent в аплікації. Можливо хтось стикався з таким? Чи є можливість зробити PR лише одному з подружжя, якщо інший залишається в Україні і вони не розлучені?
-
Оттава / Торонто сьогодні були слоти?
-
Не думаю, в мене не співпадає той номер з uci
-
Согласен все ми Люди.
-
так