PR CUAET
-
Хто може порадити нотаріус в Едмонтоні, щоб затвердити LoE?
-
Доброго дня! В мене виникло питання: я хочу зробити PR по цій програмі для мами та молодшої сестри (dependent child). Але чоловік мами (мій вітчим) залишається в Україні і ніяк не хоче віїзджати, навіть паспорт відмовився робити. Коли ми почали заповнювати заявку, то не внесли його як dependent. Але в IMM 0008 написано "You must provide details about each of your family members, whether they will come with you to Canada or not. You must include your spouse or common-law partner" і не дає можливості внести дані чоловіка якщо він не є dependent в аплікації. Можливо хтось стикався з таким? Чи є можливість зробити PR лише одному з подружжя, якщо інший залишається в Україні і вони не розлучені?
-
Оттава / Торонто сьогодні були слоти?
-
Не думаю, в мене не співпадає той номер з uci
-
Согласен все ми Люди.
-
так
-
85дол заплатили?
-
ВІтаю! Чи може хтось надати контакти фахівця, який допоможе зробити резюме молодій парі В Торонто. Справа в тому, що треба резюме на декілька професій, щей з мінімальним знанням англійської мови. Розглядатимуть будь які запропоновані вакансії вакансії. Дякую за допомогу!
-
ми ввели один в quantity , і платити за одну людину
-
Ви платили за одну людину чи одну родину?
-
дякую дуже! тобто нам потрібно доплатити тим самим шляхом та відправити знову чек через феб форму, правильно?