PR CUAET
-
Не думаю, в мене не співпадає той номер з uci
-
Согласен все ми Люди.
-
так
-
85дол заплатили?
-
ВІтаю! Чи може хтось надати контакти фахівця, який допоможе зробити резюме молодій парі В Торонто. Справа в тому, що треба резюме на декілька професій, щей з мінімальним знанням англійської мови. Розглядатимуть будь які запропоновані вакансії вакансії. Дякую за допомогу!
-
ми ввели один в quantity , і платити за одну людину
-
Ви платили за одну людину чи одну родину?
-
дякую дуже! тобто нам потрібно доплатити тим самим шляхом та відправити знову чек через феб форму, правильно?
-
Переклад: «якщо ви обираєте «родина», то в полі «кількість» вкажіть 1». Тобто 1 родина (не один член сімʼї!). Здавати потрібно всім, крім дітей до 14(?) років.
-
Хто може підказати якщо я зловлю слот але приїде чоловік то так можна? Чи тільки той хто спіймав має їхати? у нього просто не багато часу на роботі постійно моніторити( хотілось би допомогти, але не впевнена що так можна(
-
Не можна. На те і ввели авторизацію 🤷🏻♀️
-
В мене особисто такого не було, але якщо у вас ще тільки за одного дорослого заплатити (а не +декілька членів родини), то мабуть зробила б як ви написали. Оплатила б тим самим методом і надіслати квитанцію. Але почекайте, можливо хтось мене виправить і підскаже кращий можливий варіант.
-
Буду в консульстве 22 числа , могу узнать