PR CUAET
-
ВІтаю! Чи може хтось надати контакти фахівця, який допоможе зробити резюме молодій парі В Торонто. Справа в тому, що треба резюме на декілька професій, щей з мінімальним знанням англійської мови. Розглядатимуть будь які запропоновані вакансії вакансії. Дякую за допомогу!
-
ми ввели один в quantity , і платити за одну людину
-
Ви платили за одну людину чи одну родину?
-
дякую дуже! тобто нам потрібно доплатити тим самим шляхом та відправити знову чек через феб форму, правильно?
-
Переклад: «якщо ви обираєте «родина», то в полі «кількість» вкажіть 1». Тобто 1 родина (не один член сімʼї!). Здавати потрібно всім, крім дітей до 14(?) років.
-
Хто може підказати якщо я зловлю слот але приїде чоловік то так можна? Чи тільки той хто спіймав має їхати? у нього просто не багато часу на роботі постійно моніторити( хотілось би допомогти, але не впевнена що так можна(
-
Не можна. На те і ввели авторизацію 🤷🏻♀️
-
В мене особисто такого не було, але якщо у вас ще тільки за одного дорослого заплатити (а не +декілька членів родини), то мабуть зробила б як ви написали. Оплатила б тим самим методом і надіслати квитанцію. Але почекайте, можливо хтось мене виправить і підскаже кращий можливий варіант.
-
Буду в консульстве 22 числа , могу узнать
-
так:(
-
Думаю не можно
-
дякую дуже)))
-
Дякую) якщо можете то спитайте думає це буде корисно багатьом.
-
-
Всім привіт. Подаємось зараз на ВС PNP + EE. Можливо в когось є інструкція як правильно заповнити всю інформацію в профілі? Особливо цікавить про work history - свій попередній досвід має підтвердити тільки головний аплікант чи spouse також? Чи варто взагалі вписувати досвід роботи партнера (в анкеті на ЕЕ)? Щоб не прийшлось підтверджувати потім. Але якщо не вписати це буде відрізнятись від анкети яка подавалась на Cuaet, чи це не буде вважатись як misrepresentation? Дякую за поради